Csendben bemutatkozott a Galaxy C5 Pro

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt merült fel, hogy a Kínában népszerű Galaxy C-széria nemzetközi forgalomba kerülhet, ennek túl konkrét jeleit azonban még nem láttuk. Az MWC-n egyetlen szó sem hangzott el ezzel kapcsolatban, és eszközt sem láthattunk ebből a termékcsoportból, pedig ismét frissített modell érkezett: a Galaxy C5 Pro. A C7 Pro kisebb testvére 5,2 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt, 2600 mAh kapacitású akkumulátort és elöl-hátul 16 megapixeles, f/1,9-es kamerarendszert kapott.

A kínai piacon rendkívül népszerűek a fehér/arany színváltozatok A kínai piacon rendkívül népszerűek a fehér/arany színváltozatok
A kínai piacon rendkívül népszerűek a fehér/arany színváltozatok [+]

A 4/64 gigabájtos, microSD-vel bővíthető kütyü nem csak a fenti képen látható fehér/arany kombinációban startol, hanem kék és fehér/rózsaszín kiadást is választhatnak a vásárlók, akik 2499 jüant, tehát nagyságrendileg 106 000 forintot fizetnek az újdonságért, kártyafüggetlenül.

Azóta történt

  • Egyre érdekesebb a Galaxy C-széria

    A Samsung egyelőre csak távol-keleti régióban elérhető sorozata, ha lehet hinni az értesüléseknek, már másodjára előzheti be a csúcsmodelleket.

Előzmények

  • Felbukkant a Galaxy C7 Pro

    Korábban hallhattunk már róla, most viszont egy AnTuTu adatlap is igazolja az új Samsung legfőbb adatait.

  • Bővül a Samsung Galaxy C szériája

    Tavasszal mutatkozott be a Samsung középkategória felső szegmensébe szánt C szériájának kisebb tagja, amit egy nagyobb kiadás, a C7 is követett, a jelelnegi információk szerint pedig úton vannak a Pro verziók is.

Hirdetés