Családilag gyötörték meg a Xiaomi játéktelefonját

Nem csak Zack Nelson szeret mindent szétszedni gyerekkora óta: a Black Shark 3 boncolásából felesége is kiveszi a részét.

A családi vállalkozásoknak sok generációra visszamenő hagyományai vannak az emberiség történetében, és közösségi nyomásra mindenki kedvenc telefongyötrője, Zack Nelson után legalább egy videó erejéig felesége, Cambry is beszállt a bizniszbe. A Snapdragon 865-tel és jókora, külső aktív hűtővel megtámogatott, 90 Hz-es FHD+ AMOLED kijelzőt kínáló Black Shark 3 nem szimpla gaming mobil: 270 Hz frekvencián érzékeli az érintéseket, három kamerát kínál hátul 64 megapixeles főegységgel és két gomb is felugrik hosszanti oldalon, ha egy játék és a felhasználó a használatukat megkívánja.

A készüléket Mr. Nelson karcolta, kaparta, pörkölte és hajlítgatta meg, a jó hír pedig az, hogy a Black Shark 3 állta a sarat, és mindenféle szándékos beavatkozást túlélt. A 6,67"-es panelt a Mohs-féle keménységi skála hatos jelölésű vésője karcolta meg némileg, a hetes mélyebben, megfelelve az iparági standardnak edzett üveglap esetében, a kiegészítőként felpattintható aktív hűtőről pedig kiderült, hogy igencsak jó munkát végez. Mrs. Nelson ez után kért szót.

Cambry a cápás telefon szétszedését vállalta a családi project keretében, ami nem kevés hevítést és ügyességet igényelt a hátlap leoperálásakor. A jókora rézcső és a hőelvezetésre szakosodott forma miatt innen azonban nem sikerült az akkumulátorhoz hozzáférni, így az a még kényesebb képernyő felől, rengeteg ragasztó és csavar eltávolítása után bukkant  fel – konkrétan két darabban, együttesen kitéve a 4720 mAh-t. A szokatlan megoldás előnye, hogy egyszerre két, kisebb telep tölthető 65 watton, így az egész etetés megvan 38 perc alatt. A szétszerelést és összerakást a Black Shark 3 és Mrs. Nelson sértetlenül megúszta, kíváncsian várjuk, hogy a hölgy visszatér-e a JerryRigEverything csatornára a közeljövőben.

Előzmények

Hirdetés