Csak száz darab ezüst-higany Mi 6 lesz elérhető

Hirdetés

Úgy tűnik, idén mindenki csillogós kivitellel kívánja felhívni saját magára a figyelmet. Nem maradhatott ki a sorból a Xiaomi Mi 6 sem, amelynek az eddigi kiadásai is fényes felületet kaptak, és akkor ott volt még a kerámia luxusvariáns, amit hamar elkapkodtak. Ezüst néven már eleve felbukkant egy tükörszerű borítással megáldott Mi 6, azonban a Mercury Silver kiadása még mindig várat magára – egészen augusztus 3-áig.

A galériához kattints a képre!
A galériához kattints a képre! (forrás: MIUI.com) [+]

A jó hír az, hogy az ezüst-higany Mi 6 elég jól mutat a képeken, a rossz viszont, hogy mindössze 100 vásárló lesz annyira szerencsés, hogy egyet magáénak tudhasson, mivel ez egy limitált változat, 6 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval. A Mercury Silver Mi 6-ot a gyártó saját oldalán, 4000 jüanos áron lehet majd kosárba helyezni, ami 155 ezer forintnak felel meg.

Előzmények

  • Volt, nincs kerámia Mi 6

    A Xiaomi csúcskészülékének luxusvariánsa nem sikerült annyira luxusra, hogy ne kapkodták volna el egy szempillantás alatt.

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

  • Készlethiány a Mi 6-ból is?

    A Mi Mix után a Xiaomi aktuális csúcsmobilja is megszenved a vásárlói igények teljesítésével, írja egy kínai forrás.

Hirdetés