2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

CES 2016: Megnéztük, hogy fut a Windows 10 az Acer mobilján

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Liquid Jade Primo már a legújabb ablakos operációs rendszert futtatja, méghozzá egész erős hardveren. A sebességre nem lehet panasz.

Hirdetés

Az Acer Liquid Jade Primo azon szerencsés helyzetben van, hogy lényegében kétszer is bejelentették. Először a tavalyi IFA kiállításon lehetett hallani róla, a CES-es azonban sokkal nagyobb feneket kerítettek a mobilnak. Az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású AMOLED kijelzőt Gorilla Glass 2 2.5D üveg védi. A hardveres meghajtásról a Snapdragon 808 chipset, a hatmagos processzor, valamint 3 GB RAM és az Adreno 418 grafikus gyorsító gondoskodik.

Acer Liquid Jade Primo
Acer Liquid Jade Primo [+]

A készülék beállt a Windows 10-et futtató mobilok sorába, és minden esélye megvan rá, hogy felhívja magára a figyelmet. Az ablakos szoftver hibátlanul, döcögés nélkül futott, igyekeztünk több programot megnyitni, egyikből a másikba ki- és belépni, de ez sem bírta gondolkodásra a rendszert. Az AMOLED panel egyébként méltó társa a színes Windowsnak, minden igényt kielégít.

Acer Liquid Jade Primo
Acer Liquid Jade Primo [+]

Adatkommunikációs téren sincs kivetnivaló: Cat.6-os LTE, WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, és USB Type-C töltőcsatlakozó. A hátlapon található, dupla tónusú villanóval megtámogatott kamerával maximum 21 megapixeles fényképek készíthetők, az előlapi szenzor 8 megapixeles. Az Acer újdonsága Európában is forgalomba kerül, méghozzá februárban, 569 eurós áron, ami azt jelenti, hogy itthon 180 ezer forintnál is magasabb árcímkére kellene számítani, bár hivatalos megjelenésről egyelőre nem tudunk még.

Utazásunkat az LG támogatta

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.