2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

CES 2016: Lehullott a lepel a One Touch Fierce XL-ről

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A készülék az Alcatel boszorkánykonyhájából származik, és Windows 10 operációs rendszert futtat. Sajnos a standra még nem állították ki.

A Pixi 4 sorozatról már többször is írtunk, ám ezzel az új termékcsaláddal még nem lőtte el az összes puskaporát az Alcatel. A CES ugyanis tökéletes alkalmat nyújtott arra, hogy egy Windows 10 operációs rendszert futtató mobilt is leleplezzenek, ami a Fierce XL nevet kapta. A motorháztető alatt egy Snapdragon 210 chipset dolgozik, aminek egy 5,5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzőt kell meghajtania. A képernyőt Dragontrail üveg védi a karcoktól. A processzor négy darab 1,1 GHz-es Cortex-A7 magot tartalmaz, érdekes módon RAM-ból egyáltalán nem spórolt a gyártó, 2 GB-os pakolt a készülékbe.

Az Alcatel Windows 10-es fronton is harcba száll Az Alcatel Windows 10-es fronton is harcba száll
Az Alcatel Windows 10-es fronton is harcba száll [+]

A belső tárhely 16 GB-os, ezt microSD kártyával is meg lehet toldani. A 151,9 x 77,8 x 9,4 milliméteres kütyü mérlegre téve 174 grammot nyom, utóbbinak egy részét a 2500 mAh kapacitású telep teszi ki. Az energiaforrás állítólag 14 óra beszélgetési időre elegendő, nulláról három óra alatt lehet teljesen feltölteni, ami nem kevés. Hátul egy 8 megapixeles, ledes villanóval ellátott kamera található. A phablet támogatja a 4G/LTE hálózatokat, a WiFi 802.b/g/n-es, van Bluetooth 4.1 és GPS. Árazásról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az elérhető árkategóriájú termékek között versenyez majd a Fierce XL.

Utazásunkat az LG támogatta

Gyártók, szolgáltatók

H​irdeté​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.