Búvárkodni ment egy T-Rex

Az Amazfit T-Rex Ultra 1000 nites panelt és offline térképet kínál extrém elfoglaltságokhoz.

Az Amazfit a hagyományos órák mellett a strapavonalban is érdekelt, lásd T-Rex 2 tesztünket, a Falcon pedig 20 ATM védelemmel hívta fel magára a figyelmet, extrém nagy víznyomást megtűrve. Mégis a frissen érkezett T-Rex Ultra az, amely a búvárkodásra kifejezetten rámegy 10 ATM védelemmel, 30 méteres mélységig támogatva az alámerülést. A 316L rozsdamentes acél tokozás 15 MIL-STD katonai teszten esett át -30 és 70 fokos környezetet beleértve, és megkapta az EN13319 és ISO6245 minősítéseket is.

[+]

Az Ultra 160 mozgásformát követ, és a kétcsatornás GPS-es edzésekhez OSM térképet és útvonalat is rádobhatunk a Zepp mobilalkalmazásból az offline navigáláshoz, noha natív, Garmin-féle térkép órán tervezett útvonallal nincsen. Megvan viszont a a PPG pulzoximéter, a barometrikus magasságmérő, a giroszkóp, a hőmérő, a gyorsulásmérő, az iránytű és a fénymérő, amely közvetlen napfényt érzékelve akár 1000 nitig feltornázza az 1,39" és 454 pixel átmérőjű AMOLED panel fénysűrűségét.

[+]

A 22 mm-es, cserélhető szilikonpánttal felvértezett óra 500 mAh-s telepet és saját megoldású, mágneses töltőbölcsőt kínál, a gyártó pedig húsznapos általános, illetve kilencnapos kifejezetten intenzív használatot ígér. A GPS automata módban 46, pontosságra kihegyezve 28, takarékos módban 58, endurance módban pedig 80 órát fut.

47,3 x 47,3 x 13,45 milliméteren 89 grammon a T-Rex Ultra hatalmas strapaóra, amely szíjjal együtt biztos átlépi a 100 grammot, csak a teljes tömeget elfelejtett a gyártó közölni. A kütyü természetesen érintőpanellel kezelhető, de kapott négy gombot, hogy vizes környezetben is elérhető legyen minden funkció. Az óra 470 euróba kerül és grafit, illetve ezüst tokozással érhető el.

Előzmények

Hirdetés