Méretes eszközzel bővült a Huawei kínálata

Remek nyolchüvelykes tablet volt az általunk októberben tesztelt Huawei MediaPad M3, mind az árazás, mind pedig a küllem és a tudás szempontjából, így elég jól cseng minden variáns, amely az M3 nevet hordozza. A legújabb egy tízhüvelykes masina MediaPad M3 Lite 10 titulussal. 1200 x 1920 pixeles IPS megjelenítővel, fémkeretes házzal és nem kevesebb, mint négy hangszóróval.


[+]

Méreteit tekintve ez a MediaPad 241,3 x 171,5 x 7,1 milliméteres és 310 grammot nyom, a zárt készülékház pedig 6660 milliamperórás telepet rejt. A Lite minősítést alighanem a nyolc Cortex-A53 magos Snapdragon 435 miatt kapta meg, már másba tényleg nehéz belekötni. RAM/tárhely fronton például akad választék 3/16, 3/32 és 4/64 gigabájttal, a WiFi 802.11a/b/g/n/ac szabványú két csatornán, van SIM-kártyát befogadó kiszerelés Cat.4 LTE-vel, illetve fejlett navigációs képességek (GPS, Glonass, iránytű). Az USB 2.0-s, microUSB porttal.


[+]

A szoftveroldalról sem lehet panasz: a legújabb MediaPad friss, 5.1-es EMUI-t futtat Android 7.0-s alapokon. Az audiominőségből a Harman/Kardon is kivette a részét, a hangszórók mellett pedig természetesen 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet is akad. Az elő- és hátlapra egyaránt 8 megapixeles kamera került, ledes villanó nélkül. A kijező alatt ujjlenyomat-olvasó is helyet kapott. Az esetleges hazai megjelenésről és árakról egyelőre nem rendelkezünk információkkal.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Huawei MediaPad T3

    Hét- és nyolchüvelykes változatban is meg lehet venni az alsó-középkategóriás táblagépeket, Kirin lapka helyett azonban MediaTek és Qualcomm figyel bennük.

  • A Huawei új táblagépeinek ára is kiszivárgott

    A Twitteren elvileg már tájékozódhatunk a Huawei új MediaPad generációjának áráról és hozzávetőleges specifikációjáról.

  • Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön

    Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.

Hirdetés