Boltokban a Nokia X6

Mostantól hivatalosan is kapható a finn óriás szeptemberben bemutatott csúcskategóriás zenemobilja, mely az XpressMusic családot felváltó Xseries termékvonal első tagja is egyben. A Nokia X6 a gyártó kínálatában elsőként 3,2 hüvelykes, 360x640 képpontos kapacitív érintőkijelzőt kapott, mely mellett 32 GB belső, tovább bővíthető memória, 5 megapixeles autofókuszos kamera, sztereó hangszóró, HSPA átvitel, GPS, WLAN és sztereó Bluetooth modul, FM adó és vevő, 3,5 milliméteres fülhallgató- és tévékimenet, illetve egy éven át korlátlan zeneletöltést biztosító Comes with Music szolgáltatás is rendelkezésre áll. A Nokia Xseries X6 kiskereskedelmi nettó átlagára 450 euró körül alakulhat, de mivel a CWM szolgáltatás nem mindenütt érhető el jelenleg, így piaconként jelentősen eltérő árra lehet számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezik a Nokia X6

    Még a héten piacra kerül a finn óriás első kapacitív kijelzővel szerelt, korlátlan zeneletöltést kínáló multimédiás csúcsmodellje.

  • Rihanna streaming koncert élőben a Nokiától

    A Nokia, Island Def Jam Music Group és a Universal Music Group International együttműködése révén a világ bármely részéről megnézhető Rihanna Rated R albumának élő bemutatókoncertje.

  • Előrendelhető a kapacitív kijelzős Nokia X6

    Már előrendelhető a november közepén érkező 32 GB belső memóriával és 3,2 hüvelykes kapacitív nHD kijelzővel szerelt Xseries X6.

  • Videón a kapacitív kijelzős Nokia X6

    Működés közben is megtekinthető a Nokia hamarosan érkező kapacitív érintőkijelzővel és 32 GB belső memóriával szerelt Xseries mobilja.

Hirdetés