2019. január 18., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Bemutatkozott a Honor 10 GT

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Honor

A Honor 10 továbbgondolt változata továbbfejlesztett AI-vel, hatékonyabb energiamenedzsmenttel és több memóriával mutatkozott be.

Hirdetés

A Honor 10 már önmagában is egy jól átgondolt készüléknek bizonyult, bár a szenzorszigetet nem úsztuk meg, ami végül is ízlés dolga, de egy rakás képességgel rendelkezik, ami egyértelműen pozitív, hogy csak a jack csatlakozót említsük, amivel elég következetlenül bánik a gyártó. A most bemutatott GT verzió teljes egészében megegyezik az alapmodellel, viszont az itthon elérhető 4 GB operatív memóriát 8 GB-ra növelték, amihez jár a Huawei GPU Turbo, ami több ponton hozzátesz a felhasználói élményhez.

Egyrészt a Mali-G72 grafikus feldolgozóegység elvileg 60%-kal nagyobb teljesítménnyel dolgozik, ami az AI vezérelt képfeldolgozást is feljavítja, illetve továbbra is állítják, hogy ezzel egy időben 30%-kal javul az energiafelhasználás. 8 óra készenlét alatt 2-3% veszteséget ígér a gyártó, ami azért igen jól hangzik. A GPU gyorsítása elvileg a fotós képességeket a Huawei P20 és P20 Pro szintjére hozza, többek között az állvány nélküli éjszakai fotózás is hatékonyabb lesz. A 6 GB RAM-mal szerelt verzió jelenleg 390 dollárért vásárolható meg, a Honor 10 GT valószínűleg picit drágább lesz majd.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.