Bemutatkozott a Xiaomi új karperece

Nem, egyelőre még nem a Mi Band 2 startolt el, csak egy olyan karkötőt mutatott be a Xiaomi, ami a szülőknek jelenthet némi megnyugvást, amikor a gyerkőc épp távol van. A Mi Bunny névre hallgató eszköz ugyanis egy mobilhálózatokra kapcsolódni képes, GPS-szel, GLONASS-szel, Bluetooth-szal és Wi-Fi-vel ellátott kütyü, amivel adott esetben telefonálni is lehet. Menüje alapszintű, de vannak benne hasznos extrák: hat darab telefonszámot képes elmenteni, amiket a gyermek felhívhat, ha szüksége van rá, illetve a hozzá tartozó alkalmazás segítségével beállíthatunk biztonsági zónákat is, ha ezeket elhagyja a lurkó, akkor automatikusan értesít minket a mobilunk.

Természetesen fiúknak és lányoknak is találunk megfelelő színű darabot.
Természetesen fiúknak és lányoknak is találunk megfelelő színű darabot. [+]

SOS gomb is került a kütyüre, ez azonnal a lehető legpontosabb helyadatot küldi a hozzá kapcsolódó eszközhöz, illetve egy hét másodperces audio üzenetet is továbbít. Akkumulátora 300 mAh kapacitású, a Xiaomi ígérete szerint hat napig használható egy feltöltéssel, a hozzá tartozó mobilnak minimum Android 4.2 vagy iOS 8 rendszerverzióval kell futnia. Végül, de nem utolsó sorban a Mi Bunny mutatja az időt is. Ára 300 kínai jüan, ami nagyjából 12 000 forintnak felel meg, Európába azonban nem valószínű, hogy eljut az óraként is funkcionáló kiegészítő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • EE Robin - gyermeteg

    Rengeteg gyermekeknek szóló táblagép van ma már a piacon, az Alcatel által gyártott gép viszont csak a 4G-vel tűnik ki ezek közül, ám ennek nem sok gyakorlati jelentősége van.

  • LG blog: KizON bemutató

    A gyermekek felügyeletére szánt, SIM kártyát befogadó és GPS pozíciót megosztó karpereccel bármikor rá lehet csörögni a csemetére, avagy az apróság felhívhatja aput és anyut.

  • Microsoft Band - a bóvlinak látszó tudás

    Roppant satnya élőben a Microsoft Band, viszont tényleg az egyik legjobb olyan termék, amit csuklóra kell rögzíteni és kommunikál a telefonnal. Ráadásul mindhárom nagy platformmal működik.

Hirdetés