Hirdetés

Bemutatkozott az Xperia ZL2

A Sony Japánban mutatta be a Z-szériás csúcsmodelljének kissé visszafogottabb változatát, mely néhány apróságtól eltekintve lényegében közel azonos „felhasználói élményt” kínál mérsékeltebb árfekvésű kivitelben. Az Xperia ZL2 elődjével azonos módon 5 hüvelykes Full HD megjelenítővel bír, mely meghajtásáról a Sony Mobile BRAVIA Engile 2 és az X-Reality motor gondoskodik. Az Xperi Z2-ből kölcsönzött 20,7 megapixeles stabilizált optikás kamera ezúttal is képes 4K videofelvételek rögzítésére, vagyis multimédiás fronton minden tekintetben igen erős ajánlatnak tűnik.

A készülék természetesen más téren is az idei csúcsmodellek receptkönyvéből dolgozik, így a motorháztető alatt egy 2,3 GHz-es Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB processzor teljesít szolgálatot 3 GB RAM, microSDXC kártyával bővíthető 32 GB belső memória és 3000 mAh kapacitású akkumulátor társaságában. Míg a legtöbb gyártó esetén jól megfigyelhető trend a készülékek fizikai méretének folyamatos lefaragása, addig ezúttal 16 grammos „hízás” mellett a készülék befoglaló mérete is érezhetően megnőtt. A 132 × 72 × 10,8 milliméteres és 167 grammos Xperia ZL2 Japánon kívüli elérhetőségéről egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia T2 Ultra - kisebb testvér

    A Sony sem hagyta ki a ziccert és beszáll a középkategóriás, óriás kijelzős telefonok versenyébe, a végeredmény pedig kívül-belül kellemes lett.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

    Elképesztően karcsú, szinte légies táblagép a Sony újdonsága, amely erőnek sincs híján. Az üzemidő azonban kissé kevéske, ráadásul igencsak megkérik a szépség árát.

  • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

    A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

Hirdetés