Bemutatkozott az Oppo A11s

Snapdragon 460-nal és Android 10-zel nem épp a legfrissebb technológiát kapjuk, cserébe nem is kell érte túl sokat fizetni.

Az Oppo A-szériája jellemzően olcsó, de a használhatóság szintjét már kényelmesen megütő mobilokat takar, nemrég az A16s járt nálunk teszten, most pedig az A11s-t leplezte le a cég. Méretek terén 163,9 x 75,1 x 8,4 milliméteres számokat vonultat fel, tömege 188 gramm. Kijelzője 6,5 hüvelykes, HD+ felbontással és LCD technológiával, 90 Hz-es képfrissítéssel. Hardveres téren a Snapdragon 460-at kapta meg, hátlapi kamerája 13 megapixeles, mellette 2-2 megapixelnyi makró és mélységérzékelő kapott helyet, az előlapi 8 megapixeles szelfikamera a bal felső kameralyukban helyezkedik el.


[+]

A mobil hátlapján nem csak az említett kamerák, de ujjlenyomat-olvasó is van, a szoftveres oldal a kissé elavult Android 10 alapjaira épülő ColorOS 7.2. Körülbelül 51 ezer forintnak megfelelő 999 jüanért árulják Kínában, ez 4/64 GB-os memóriacsomagot foglal magában, ha 8/128 GB-os pakkot szeretnénk, akkor 61 ezer forintnyi 1200 jüant kell fizetnünk érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

  • Oppo Find N - megtalálták a legjobb méretet

    A Foldoknál kisebb, mégis nagyon is használható az Oppo első összecsukható telefonja, ami a műfaj sok hibáját képes volt javítani és még az ára sem szállt el. Annyira.

  • Szerdán mutatkozik be az Oppo Reno7 széria

    Három új modellt várunk az Oppótól a Reno szériában, mindegyikről van előzetes információ, de a Pro verzió specifikációja teljes egészében kiszivárgott.

  • Oppo Reno5 5G - üdv a klubban

    Megjött Magyarországra az Oppo, rögtön olyan középkategóriás gépekkel, amelyeknek komoly konkurenciával kell megküzdeniük. Van esélye a Reno5-nek?

Hirdetés