Bemutatkozott az LG G Pad II 8.3

Hirdetés

Azok után, hogy korábban az LG leleplezte a 8 és a 10,1 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagépeit, most újabb szerkezet mutatkozott be, ami a G Pad II 8.3 LTE névre hallgat. A kategóriájában kompaktnak számító masina 8,3 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik, amin 1920 x 1200 pixel terül el, a burkolat alatt pedig egy Qualcomm Snapdragon 615 chipset dolgozik.


[+]

A processzor nyolcmagos, a grafikus gyorsítást az Adreno 405 végzi. A készülék 2 GB-nyi rendszermemóriát és microSD-vel bővíthető 16 GB-os adattárolót kapott. Az energiaellátásról egy 4800 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, a várható üzemidőről nem lehet tudni. A 216,8 x 126,5 x 8,8 milliméteres és 366 grammos tablet 8 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. A G Pad II Android 5.1.1 Lollipop operációs rendszert futtat.


[+]

Adatkommunikációs szempontból nem áll rosszul a masina, van 4G/LTE, 802.11a/b/g/n-es WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, színek tekintetében pedig a barnás-arany árnyalat is választható. A G Pad II 8.3 fedélzetén a Microsoft Office applikációk is szolgálatot teljesítenek, a táblagép pedig kapott kapacitív tollat is. Az LG újdonsága egyelőre Dél-Koreában lesz elérhető, méghozzá holnaptól, más régiókba még nem lehet tudni, hogy mikor és milyen áron érkezik el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Bemutatkozott az LG G Pad III 8.0

    Az LG bemutatta az új, 8 hüvelykes kijelzővel rendelkező középkategóriás tabletjét, ami elsőként Kanadában válik elérhetővé.

Előzmények

Hirdetés