Bemutatkozott az LG G2 Lite és L Prime

Hirdetés

Az LG mostanság sok, talán egy kicsit már túl sok telefont mutat be, a G3-ból is számtalan változat került piacra. Hogy a sor ne akadjon meg, most a dél-koreai gyártó saját brazil honlapján jelent meg két új készülék, amik a belépőszintű modellek között próbálnának szerencsét. A G2 Lite még a G2 Mininél is gyengébb specifikációval bír; 4,5 hüvelykes, WVGA (480 x 800 pixel) felbontású IPS kijelzőt kapott, melynek meghajtásáért egy 1,2 GHz-re skálázott négymagos processzor felel (minden bizonnyal egy Qualcomm Snapdragon chipset), 1 GB RAM, és microSD-vel bővíthető 4 GB-os belső tárhely társaságában.

LG G2 Lite LG G2 Lite

A fényképezőgép hátul 8 megapixeles (viszont csak WVGA-ban vesz fel videókat), elöl pedig 0,3 megapixeles. A 153,7 grammos, 1820 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt, Android 4.4 KitKattel érkező masina 200 euróba, vagyis átszámolva nagyjából 60 ezer forintba kerül.

A másik versenyző az L Prime fantázianevet kapta, melynek ugyan a kijelzője már 5 hüvelykes, felbontása testvéréhez képest alig, csupán 480 x 854 pixelre nőtt. A belső erőforrásért egy 1,3 GHz-en pörgő négymagos processzorral ellátott Snapdragon SoC és az 1 GB-os RAM modul felelős.

LG L Prime LG L Prime

A 8 GB-os adattároló microSD kártyával bővíthető, a 8 megapixeles elsődleges, 720p videókat készítő kamera mellett pedig egy 1,3 megapixeles másodlagos optika kapott helyet. A Knock Code-dal, okosgombbal és gyorsszelfi móddal ellátott masina 2460 mAh kapacitású teleppel rendelkezik, ami két napos üzemidőt ígér. Ára 210 euró, azaz 65 ezer forint körül mozog. A két készülék egyelőre csak Brazíliában kapható, globális értékesítésről még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG L80 - megy a levesbe?

    Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG L70 - nem pejoratív koppintás

    Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.

  • LG G2 mini - testvére a példaképe

    A dél-koreai gyártó sem szeretett volna kimaradni a buliból, ezért az aktuális zászlóshajójának készített egy egész jó ajánlatnak számító mini változatot is.

Hirdetés