Hirdetés

Bemutatkozott a Xiaomi Mi Bunny Watch 3

Hirdetés

A Xiaomi gyerekeknek szánt órája egészen profi ahhoz képest, hogy ugye a kisebbeknek tervezték őket és mint ilyen, kizárólag babakékben és valami pirosnak nevezett barackvirág színben érhető el. Az 1,41 hüvelykes, 320 x 360 pixel felbontású ,színes AMOLED kijelzővel szerelt kütyü kijelzőjét Gorilla Glass védi, a 120-140 milliméteres szíjak pedig szilikonból készülnek, az egész szerkezet 43 milliméter széles, 15 milliméter vastag és mindössze 51 gramm.


[+]

A Mi Bunny Watch 3 hanghívásra ne alkalmas, viszont a WiFi mellett LTE hálózatra is tud kapcsolódni fizikai nanoSIM használatával. A GPS, az A-GPS és a BeiDou rendszerek helymeghatározását beépített iránytű is segíti, a 2 megapixeles kamerához pedig olyan alkalmazás is van, ami növények azonosítására alkalmas. Mármint felismeri a virágokat és egyéb növényeket, illetve van egy teljesen lefordíthatatlan nevű asszisztens is (Little Love Classmate), amely beállít figyemeztetéseket, lexikális kereséseket folytat, kérdésekre válaszol és még esti mesét is olvas. Zenei kísérettel.


[+]

Az aktivitáskövetés gamifikációval egybekötött. A nagyobb fizikai aktivitásért virtuális kisállat-eledel jár, amivel életben tartható a beépített jószág. Kvázi tamagochi. Csak ennek van némi értelme is. Az akkumulátor kapacitását nem közölte a gyártó, de egy töltéssel elvileg 30 napos üzemidőt lehet összehozni, mindeközben pedig fürdéshez sem kell levenni, IPX7-es tanúsítványnak megfelelően vízálló. Feltölteni 50 perc alatt lehet microUSB porton. A Mi Bunny/Rabbit Watch 3 24 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül.

Hirdetés

Hirdetés