Bemutatkozott a Realme GT Neo2T és a Q3s

A Neo széria új modellje igazából már ismerős, több néven is, a Q3 viszont új a középkategóriában.

Az előzetes specifikációk alapján már gyanús volt, hogy a Realme GT Neo2T-vel nem feltétlenül egy új készüléket kell várnunk, ez pedig a hivatalos bemutatóval be is igazolódott. A Realme GT Neo2T pontosan ugyanaz az eszköz, mint a Realme GT Neo, csak teljesen más a hátlapi dizájn és 65 wattra nőtt a gyorstöltés teljesítménye. A letisztult matt üveg felület mellesleg nagyon mutatós.

Hirdetés

Realme GT Neo2T alias Realme GT Neo aka. Realme X7 Max 5GRealme GT Neo2T alias Realme GT Neo aka. Realme X7 Max 5G Realme GT Neo2T alias Realme GT Neo aka. Realme X7 Max 5G [+]

A Realme-nél nem szokatlan, hogy fél év csúszással kiadják ugyanazt a modellt, de a Realme 6 és 6S esetében az időeltolódás egy pici módosítás mellett az árakon is érződött, a GT Neo2T viszont pont ugyanannyiba kerül, mint a GT Neo márciusban (1900 jüan 8/128 GB-tal). Itthon kevésbé releváns információ, de érdemes megemlíteni, hogy ugyanez a készülék még egy néven létezik: Indiában az eredeti GT Neo dizájnnal Realme X7 Max 5G címszó alatt.

Újdonság viszont a középkategóriás Realme Q3s, ami Snapdragon 778G szettel, három memóriaverzióban lesz elérhető. Rendszermemóriából 6 vagy 8 választható, belső tárhelyből pedig 128 vagy 256 GB. A 6,6 hüvelykes FHD+ felbontású LCD panel magas, 144 Hz-es képfrissítéssel dolgozik, a 16 megapixeles szelfikamera pedig a bal sarokba lyukad.

Realme Q3s
Realme Q3s [+]

A kamerarendszer visszafogott, a 48 megapixeles főegységet csak egy 2 megapixeles makró és egy szintén 2 megapixeles mélységszenzor kíséri. A Q3s 164,4 x 75,8 x 8,5 milliméteres házába egy 5000 mAh-s akku fért 30 wattos gyorstöltéssel, a termékoldal alapján pedig egy jack csatlakozót is találunk a Type-C port mellett. A Realme Q3s alapkiszerelésben 72 ezer forintnak megfelelő jüanról indul, a legnagyobb memóriakiszerelésért pedig 96 ezer forintnyi helyi pénzt kell fizetni.

Előzmények

Hirdetés