2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Bemutatkozott a Lenovo Lemon 3

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Az alsó-középkategória egyik erős versenyzője, a Xiaomi Redmi 3 ellenfele lehet a Lenovo új mobilja, de az még kérdéses, hogy lehet-e majd itthon kapni.

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi után a Lenovo is kedvet kapott egy ütős, alsó-középkategóriás eszköz bemutatásához, egész pontosan a Redmi 3 árazásához lőtték a Lemon 3 nevű mobiljukat, a 699 jüanos vételár átszámolva, egyéb költségek nélkül 30 000 forintnak felel meg. A készülék a kedvező ára ellenére elég jól felszerelt, 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzője 440 ppi-s képpontsűrűséget hordoz magában, ehhez pedig Snapdragon 616 lapkakészlet, 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtnyi, bővíthető tárolóegység tartozik.


[+]

A hátlapján 13 megapixeles kamera teljesít szolgálatot, a szelfik pedig 5 megapixelben készülhetnek el. A 2750 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott mobil LTE-képes és dual SIM-es, a WiFi, a Bluetooth, a GLONASS-szel megtámogatott GPS-vevő és a microUSB csatlakozó pedig természetesnek vehető. A hátlapján két hangszóró teljesít szolgálatot. A Lemon 3 az előzetesek alapján egy jó konkurense lehet a Redmi 3-nak, kérdés persze, hogy Európába eljut-e valaha.

Gyártók, szolgáltatók

H​ird​et​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.