Hirdetés

Bemutatkozott a Huawei Y5 Lite

Hirdetés

33 500 forintnak megfelelő nyitóösszegért válik elérhetővé elsőként Pakisztánban a Huawei Y5 Lite. Túl komoly felhasználói élményre nem kell számítani, erről leginkább az 1 GB RAM és a MediaTek MT6739 rendszerchip párosa gondolkodik, de a többi specifikáció egyébként rendben van, 16 GB-os a belső tárhely, 720 x 1440 pixel felontású az 5,45 hüvelykes IPS kijelző, a hátlapi 8 megapixeles kamera pedig f/2-es apertúrával és PD-autofókusszal hívja fel magára a figyelmet. A szelfik 5 megapixelben, f/2,2-es apertúra mellett készülnek, természetesen fixfókusszal.


[+]

Az üzemidőről 3020 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, természetesen hagyományos, lassú töltési lehetőséggel. Android Go rendszer fut rajta, de egyelőre még nem Pie, hanem Oreo alapokon.

Hirdetés

Azóta történt

  • Megérkezett a Huawei Y5 2019 is

    A Lite-nak keresztelt Android Go készülék testvérmodellje is bemutatkozott, reméljük komolyabb teljesítménnyel, mint a tavalyi kiadás.

Előzmények

  • Huawei Y5 (2018) bemutató

    A Huawei Y5 (2018) nem lesz újdonság, többek között már csak azért sem, mert pontosan ugyanez a modell fut Honor 7S címszó alatt is. Azért természetesen kipróbáltuk.

Hirdetés