Bemutatkozott a HTC One M9s

A HTC ismét bemutatott egy One-szériás telefont, a lenti fotókon akár egy hagyományos One M9 is lehetne, de a látszat csal, ez bizony már az új modell, az M9s. Ugyanúgy 5 hüvelykes, Full HD kijelző található az előlapján, a tömege és a méretei is megegyeznek, de a beltartalom más, a melegedős Snapdragon 810 helyett ugyanis egy visszafogottabb teljesítményű MediaTek Helio X10 áll rendelkezésünkre.

Bemutatkozott a HTC One M9s
[+]

A memória és a háttértár mérete is visszafogottabb, 2 gigabájtnyi RAM-mal és 16 gigabájtnyi tárhellyel kell beérnünk, ez utóbbiból értelemszerűen a rendszer is elfoglal néhány gigabájtot. A microSD bővítés szerencsére adott, elméletben akár 2 terabájtos kártyát is beletehetünk. A hátlapi kamera 13 megapixeles és az optikai képstabilizátort sem nélkülözi, a hozzá tartozó lencse f/2.0 apertúrájú és 27,8 milliméteres fókusztávolságnak felel meg a látószöge. Az előlapra 4 megapixeles UltraPixel kamera került.

Bemutatkozott a HTC One M9s
[+]

Az akkumulátor kapacitása is változatlan, ugyanazzal a 2840 mAh kapacitású teleppel van dolgunk, amivel a testvérmodell esetén körülbelül négy-öt órányi kijelzőidőket értünk el. A One M9s természetesen Bluetooth 4.1-gyel, kétcsatornás 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi-vel, NFC-vel, A-GPS-szel, GLONASS-szal és Beidou-val is el van látva, ára pedig 13 000 tajvani dollár, azaz körülbelül 115 000 forint körül alakul Tajvanban, azt még nem lehet tudni, hogy világra szóló modell lesz-e az új One.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés