Bemutatkozott a Honor X8

Új, középkategóriás modellt mutatott be a Honor, a készülék Európában is elérhető lesz, természetesen Google szolgáltatásokkal.

Hirdetés

A Honor ma bemutatta az X8-at, ami várhatóan errefelé is hamarosan forgalomba kerül, természetesen Google szolgáltatásokkal, de az árat és az elérhetőség pontos dátumát egyelőre nem közölték. A Snapdragon 680-as szettel szerelt készülék viszonylag egyszerű, az adatkapcsolat csak 4G hálózaton érhető el, de a rendszermemóriával nem spóroltak (6 GB + 2 GB RAM Turbo) és a 22,5 wattos gyorstöltés, illetve 90 Hz-es képfrissítés is kellemesen hangzik.


[+]

A 16 megapixeles, centrális kameralyukkal szerelt FHD+ felbontású LCD kijelző 6,7 hüvelykes, az akkumulátor 4000 mAh, tárhelyből 128 GB-ot kínál az eszköz, az Android 11-re épülő Magic UI 4.2 pedig kissé érthetetlen, a Google viszont továbbra is elérhető a Honor modelljein. A hátlapon négy szenzor felel a képalkotásért 64 + 8 + 2 + 2 megapixeles felbontással, utóbbi kettő a makrókat, illetve a mélységélességet intézi a főkamera és az ultraszéles látószögű mellett. Az ujjlenyomat-olvasót a bekapcsológombban kell keresni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Hirdetés