Bemutatkozott a Honor Earbuds 2 SE

10 óráig megy, aktív zajszűrése van és körülbelül 20 ezer forintba kerül: remélhetőleg nem fogunk benne csalódni.

A Honor fülhallgatóival jellemzően jó tapasztalataink vannak, a belépő szintű TWS, a Choice kifejezetten kellemes ár/érték arányú, komoly hibák nélküli kütyü, kicsit drágábban pedig a Magic Earbuds még jobb hangminőséget és aktív zajszűrést is kínál. A kínálat tovább bővül, a Magic Earbuds 2 SE valahol a két árcímke között van, 469 jüanos ára 22 ezer forint körüli összegre számítható át.


[+]

Megkapta az aktív zajszűrést oldalanként 2-2 mikrofonnal, természetesen az ambient sound, azaz a zajbeengedő, nyitottabb mód is aktiválható rajta, ezek valamelyikét bekapcsolva 7, kikapcsolva pedig 10 órás üzemidőre számíthat a hallgató, és további két alkalommal fel tudja tölteni a töltőtok. 10 milliméteres dinamikus meghajtóval, fekete és fehér színekben, elsőként Kínában startol.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Európába érkezik a Honor Earbuds 2 SE

    A kedvező árú, ANC-s füles Kínában mutatkozott be június közepén, péntektől viszont Európában is elérhető lesz, szokás szerint kicsit más néven, kicsit magasabb árcetlivel.

Előzmények

  • Három taggal indul a Honor 50-család

    Hivatalosan is bemutatkoztak az új, Google-szolgáltatásokkal érkező Honor modellek. 120 Hz-es kijelző és 108 megapixeles kamera még a legolcsóbb modellbe is jutott!

  • Egy Honor 50 SE marad kéminformáció nélkül

    Holnap lesz a függetlenné vált márka nagy napja, és egyre csak gyarapodik az 50-es modellek lehetséges listája.

  • Májusban befut a Honor 50?

    Meglepően hamar jöhet a függetlenné vált márka csúcsfrissítése, felmenője ismerős dizájnjával.

  • Honor 10X Lite - intermezzo

    Ismét egy Kirin 710-zel szerelt tucatmodell, Google nélkül, de túl sok kamerával. Mintha kötelező lenne adott időegységenként bemutatni bármit. Akkor is, ha már tele a padlás.

Hirdetés