Bemutatkozott a Doogee X5 Max

Hirdetés

Tavaly októberben a Doogee X5 ajánlott plecsnivel távozott tőlünk, hiszen egy korrekt minőségű és felszereltségű, ugyanakkor roppant kedvező árú mobilt ismertünk meg benne. Nem sokkal később befutott a Pro változata is, ami külsőre gyakorlatilag ugyanazt nyújtotta, mint a sima változat, de a belbecs még jobb lett, az árkülönbség köztük pedig elenyésző volt, így kénytelenek voltunk az ajánlásunk elé egy különösent írni a Pro verdiktjénél. Most pedig bemutatkozott a család harmadik tagja, a Doogee X5 Max.


[+]

A kütyü sok szempontból emlékeztet az eredeti X5-re, hiszen MediaTek MT6580 rendszerchip van benne Mali-400 grafikus gyorsítóval, 1 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájt tárhellyel, kijelzője 5 hüvelykes IPS, 720 x 1280 pixel felbontású. Ebből is kimaradt a 4G-támogatás, viszont az 5 megapixeles hátlapi kamera mellé szintén 5 megapixeles előlapi érzékelő került, az Android pedig 6.0-ra frissült, így legalább itt láthatunk fejlődést.


[+]

A forma viszont gyökeresen megváltozott, sokkal kerekdedebb, barátságosabb lett az egész, hátul pedig egy ujjlenyomat-olvasó segíti a felhasználó adatainak biztonságát és a kényelmet egyaránt. A mobil egy elég vaskos hízókúrán esett át, vastagsága majdnem egy centi lett, viszont cserébe 4000 mAh kapacitású az akkumulátora, ami bizonyára jó üzemidőket eredményez majd. Forgalmazása május 20-ától indul Kínában, ára még ismeretlen, viszont az eredeti X5 áraiból kiindulva jó eséllyel az X5 Max is filléres ajánlat lesz az okostelefonok között.

Előzmények

  • Doogee X5 - kiskutyák olcsón elvihetők

    Meghökkentően jó áron kerül itthon forgalomba a kínai márka készüléke, a specifikációk alapján igen jó vételnek ígérkezik. A kérdés, hogy mit nyújt a gyakorlatban.

  • Mobilarena TV: kutyából lesz-e szalonna?

    Arcpirítóan olcsó a Doogee X5, miközben négymagos processzort, 8 megapixeles kamerát, kétkártyás működést és HD felbontású kijelzőt vonultat fel. Megéri?

Hirdetés