Beleerősít a Samsung az év második felében

Hirdetés

Komoly siker a Galaxy S7 família, ám nem ez az egyetlen népszerű sorozata a koreaiaknak. Ott vannak például a J és az A eszközök, augusztus 2-án pedig befut a legújabb Note, amely a Digitimes szerint nemcsak a gyártó lendületét segít majd tartani, a tavalyi okostelefonos számokat is sikerülhet túlszárnyalni.

Az S-széria a kulcsa a Samsung sikereinek, de más Galaxyk is remekül teljesítenek
Az S-széria a kulcsa a Samsung sikereinek, de más Galaxyk is remekül teljesítenek [+]

Az év első felében a publikáció szerint 158,9 millió Galaxyt vagy tizenes mobilt sikerült leszállítani, amiből 27,1 milliót a két S7 tett ki, azaz nagyjából 190 millió ketyere útnak indítása van még hátra 2016-ban, ami az ünnepi szezonnal jöhet össze. A Samsung minden bizonnyal megtartja a piacvezető pozíciót az okostelefonok között.

Előzmények

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés