Hirdetés

Befutott az Android 11 a OnePlus 8-akra

Vele együtt az OxygenOS 11 is telepíthető.

Hirdetés

Szerencsére tartja a szokását a OnePlus, és meglehetősen hamar elkészül legutóbbi telefonjaira a generációs androidos frissítéssel, a OnePlus 8 és 8 Pro tulajdonosok pedig különösen örülhetnek, ugyanis napokkal azelőtt telepíthetik OTA csomagból az Android és az OxygenOS 11-et, hogy azok a 8T-vel szerdán debütálnának.


(forrás: OnePlus) [+]

Az új rendszerköntös komolyabb vizuális átszabást és eltávolodást jelent a vegytiszta Androidra épülő verzióelőzménytől. Újdonság a napkelte és napnyugta szerint változó rendszertéma, plusz kis lebegőablakban válaszolhatunk az Instagram és WhatsApp üzenetekre. Végre alapvető a mindig aktív kijelző számos vizuális variációval, és egy kattintással aktiválhatjuk vagy deaktiválhatjuk a sötét módot. A Zen öt út témát kapott, a galéria pedig sztorimódot röpke videók összedobásával.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • 120 Hz-re vált a OnePlus 8T

  Android és OxygenOS 11-gyel starolhat el a ráncfelvarrt OnePlus 8 széria, amely csak apróbb változásokat hozhat.

 • A Pixelek után ezekre a mobilokra érkezik az Android 11 béta

  A korai fejlesztői rendszerváltozatok után elindult béta programot egyelőre elég kevés márka támogatja – közülük három BBK-s, egy pedig nálunk is roppant népszerű.

 • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

  QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

 • OnePlus 8 - újrahasznosítva

  Az 5G modem és az új hardver üdvözölendő, ám amíg a 8 Pro szintet ugrik felfele, a sima főként tavalyi receptből dolgozik.

Hirdetés