Befuthat a Samsung View 2 is

Három éve már szemügyre vettük a Samsung tényleg iszonyú nagy táblagépét, vagy micsodáját, mert megfelelő kifejezést a konkrétan nem is létező termékkategóriára igazából azóta sem találtunk. A 18,4 hüvelykes kijelzővel szerelt holmi gyakorlati haszna azóta sem teljesen tisztázott, de kétségtelenül nagyon impozáns valami volt. Az Android Police már tavaly jelezte, hogy a Samsung tervei között szerepel a View utódjának bemutatása, azóta azonban viszonylag keveset hallottunk a monstre eszközről.

Samsung Galaxy View
Samsung Galaxy View [+]

Leszámítva azt, amikor egy Galaxy View 2 nevű, SM-T927A modellszámú készülék Bluetooth és WiFi certifikációt kapott. Az akkor Android 8-cal jegyzett készülék 5.0-a Bluetooth verzióval és 802.11a/b/g/n szabványon kapcsolódó, kétsávos hálózati modemmel került engedélyezésre. Ugyanez az eszköz most a Szövetségi Kommunikációs Bizottságnál is tett egy udvariassági látogatást az AT&T szolgáltatónak szánt kivitelben. Az FCC adatbázisa ezen kívül egy halom releváns információt is felfed.


Samsung Galaxy View

Méreteit tekintve a Galaxy View 2 valamivel kisebb lesz, mint a 451,8 x 275,8 x 11,9 milliméteres előd, de a 417 x 263 milliméter még mindig irtó nagy. A megjelenítő (18,4" helyett 17,3") és az akkumulátor mérete is csökken valamelyest (eddig annyi derült ki, hogy 64 Wh helyett 45,6 Wh), a kijelző felbontása viszont marad FHD. Bízunk benne, hogy akkor legalább komolyabb panelt szerelnek a készülékbe. Az Exynos lapkakészlet mellé (minimum) 3 GB operatív memóriára számítunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés