Mire is jó egy 17,3 hüvelykes tablet?

Az AT&T igyekszik meggyőzni, hogy igazából mindenre, de azért továbbra is maradtak kérdőjelek.

A Samsung Galaxy View egészen egyedülálló megoldás volt, noha a gyakorlati hasznára nem mondanánk, hogy rájöttünk. Az AT&T ugyan igyekszik bemutatni, hogy mi mindenre jó egy 17,3 hüvelykes monstrum és valóban van néhány felhasználási terület, amikor éppen lehet értelme egy ekkora valaminek, csak azt nem látjuk továbbra sem, hogy pontosan ugyanazt miért ne lehetne egy kompaktabb valamin csinálni. Vagy egy lényegesen nagyobb valamin, amit mondjuk TV-nek hívunk. A mobilitás azért 417 x 263 milliméteres dimenziókkal nem annyira érv, persze vihetjük magunkkal bárhová, de ez rengeteg más eszközre is igaz.

A Samsung View 2 formavilága láthatóan fejlődött, például teljesen síkba hajtható, ami hiányzott az elődmodellnél, de a koncepció maradt. Nagyszerű, hogy lehet grillezés közben meccset nézni, de vajon javult a továbbra is FHD felbontású panel megjelenítési minősége és kültéri láthatósága? Az üzemidő biztosan, a View 2-be ugyanis több, mint kétszer akkora akkumulátort szereltek. A 12000 mAh-s telepet valószínűleg lehet gyorstölteni is Type-C porton keresztül.

Maradt a sztereó hangszóró is Dolby Atmos technológiával, a hardverről viszont nem sokat árultak el. Mindössze annyit, hogy a 64 GB-os belső tárhely maximum 400 GB-ig bővíthető. A Geekbench alapján viszont Exynos 7885-re és 3 GB RAM-ra számítunk. Az AT&T ismét LTE képes verziót fog kapni, egyelőre nem tudjuk, hogy lesz-e WiFi-only verzió. Ahogy az árazást és a bemutató időpontját sem, ami viszont nem lehet messze.

Előzmények

  • Befuthat a Samsung View 2 is

    A Samsung gigantikus tabletjének frissített modellje is bemutatkozhat, tippre a februári Mobile World Congressen.

  • Samsung Galaxy View - csak simán hatalmas

    A Samsung tavalyi tabletje egy elképesztő méretű, nagyon high-tech, nagyon mutatós valami, már csak az a kérdés, hogy mégis mire való, és az jó-e nekünk.

Hirdetés