Beárazták Kínában a Zenfone Zoomot

Januárban mutatkozott be, ám egészen decemberig várni kellett a különleges, tízelemes optikával megtámogatott Zenfone Zoom megjelenésére, a Kínai Köztársaság és a Kínai Népköztársaság piacán végül elstartolt az 5,5 hüvelykes, Full HD-s mobil. A Zenfone Zoom (ZX551ML) érdekessége, hogy hátlapi, 13 megapixeles SmartFSI szenzorra két prizma, 4 lencse és 4 üveglap segítségével jut el a fény, ezzel takarékoskodva a hellyel, ami lehetővé teszi a zoomkészülékek között vékonynak számító, 158,9 x 78,84 x 11,95 milliméteres paramétereket.

A méltán híres, háromszoros optikai zoommal rendelkező kamera
A méltán híres, háromszoros optikai zoommal rendelkező kamera [+]

A Zenfone Zoom négymagos Intel chipsetet, 4 gigabájt RAM-ot, és kiszereléstől függően 64 vagy 128 gigabájtos belső tárolót kapott a készülék kínai specifikációja szerint. A hátlapi, összesen 12x-es nagyításra képes kamerát (3x optikai és 4x digitális) optikai képstabilizátor, lézeres autófókusz és dupla ledes villanó támogatja meg. Az előlapon 5 megapixeles szenzor várja a felhasználó(k) mosolyát.

A tízelemes optika okostelefonok között szokatlan módon juttatja el a fényt a szenzorra
A tízelemes optika okostelefonok között szokatlan módon juttatja el a fényt a szenzorra [+]

A magyarországi megjelenésről és árakról továbbra sincs információnk, az viszont kiderült, hogy a Kínai Népköztársaságban 2800 jüanba kerül a 64 gigás és 3200-ba a 128 gigás változat (125 és 145 ezer forint), a Kínai Köztársaságban pedig 14 és 16 ezer tajvani dollár a hasonló kiszerelések ára (125 és 140 ezer forint).

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés