Bang & Olufsen márkájú TWS fülhallgató érkezett

A Beoplay EQ büszkén hordja a patinás márkanevet töltőtokján, de ennek megfelelően persze az árcímkéje is bátor.

A dán Bang & Olufsen nagyon komoly múltra visszatekintő, luxuskategóriás audio termékeket gyártó cég, akik a BeoPlay szériás termékeikkel már korábban beléptek az okostelefon-kiegészítők piacára, legutóbbi termékük azonban egy sportosabb, kicsit kevésbé komoly külsőt kapott, és szerényen csak a B&O feliratot írták rá, legújabb fülesük, a Beoplay EQ azonban megjelenését és árát tekintve is egy elegáns luxustermék hatását kelti, alumínium házzal.

[+]

Az in-ear kialakítású fülhallgatók 6,8 milliméteres, dinamikus meghajtóval vannak felszerelve, oldalanként három mikrofon dolgozik az aktív zajszűrésért és a jó minőségben továbbított hangért. A Bluetooth 5.2-képes kütyü SBC, AAC és aptX Adaptive kodekeken kommunikál, tehát a zene elméleti felbontását nézve elmarad a Sony WF-1000XM4-féle LDAC-tól. Akkumulátor tekintetében egyenként 85 mAh-sok a fülesek, a töltőtok pedig 340 mAH-s, az elérhető üzemidők a következőképpen néznek ki: akár 6,5 óra aktív zajszűréssel, akár 7,5 óra aktív zajszűrés nélkül egy szusszra, 20 óra mindenestül, a töltőtok extra kapacitásával számolva. Körülbelül 1,5 órát kell tölteni a töltőtokot, ez történhet USB-C-s kábellel és vezeték nélkül (Qi) is, maga a tok pedig 20 perc alatt 2 órányi zenehallgatást tölt a fülesekbe, 30 perc alatt teljesen végez.


[+]

Az eszköz IP54-es védettséget kapott, és a bejelentése után el is startolt Kínában és Japánban az értékesítés, viszont a többi piac, így mi is augusztus 19-ig várunk rá. Olcsó persze nem lesz, 400 eurós ára 143 ezer forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Sony WF-1000XM4

    100 ezer forintos árával minden bizonnyal rétegtermék lesz, azok között viszont utat mutathat a Sony új TWS-e: fejlettebb zajszűrés, LDAC, hibrid illeszték, remek üzemidő és sok apró funkció várja a vájtfűlűeket.

  • Folytatódik az Oppo Enco széria

    A gyártó új, valódi vezetékmentes fülhallgatót is bemutatott a Reno 6 modellek mellett.

  • Huawei FreeBuds 4i - méltó utód

    Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ennek a fülesnek az elődje egy kategóriabajnok volt. Az utód többet tud, nagyobb akskit hord a fülesekben, és nem is lett drágább. De vajon még mindig őrzi a címet?

  • Prémium fülhallgató, prémium áron

    A Bang & Olufsen legújabb sportfülese egy korrekt középkategóriás mobil áráért érhető el. A töltőpad pedig egy belépő szintű készüléket érő összegért

Hirdetés