Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Gondolkozom egy ilyen fülesen, de pár helyen olyat olvastam, hogy nem minden lejátszó/füles kombónál müködik az EQ.Létezhet ilyen?
Napi használatban egy Sony NWZ-A15-tel használnám. -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!!!
Nagyon régóta gondolkodok egy aktív zajszürővel rendelkező füllesen. Nagyon sok videót néztem már.
Amik szóba jöhetnek.
- Bose quietcomfort earbuds
- Sony wf-1000xm3
- Sony wf-1000xm4Amire használnám:
- napi szinten BKV; de minden téren ( metró; busz villamos stb.)
- Spotify zene; YouTube; Videók; Telefonon Játék
- telefon hívássok kezelése ( itt a mikrofon nagyon fontos! )Amik érdekelnének:
- melyik a legjobb zajszürös ( a tesztek alapján a Bose tapasztaltam annak; de más a teszt és az élet )
- mikrofon! ez elég fontos tényező.Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
-
sirály69
őstag
Nem látom, hogy egyszerre hány eszközhöz tud csatlakozni....
Van valahol erről infó? -
GeryFlash
veterán
Edzéshez használtam, 12,5 km/ig nekem oké volt de 14 felett futógépen már a jobb fülemből ki-ki esett volna. Kocogáshoz/közepes futáshoz tehát jó de nagyvtempóhoz nekem nem vált be.
Zoom callokhoz szerintem kifejezetten rossz választás a gyenge mikrofonja miatt. Hangzása top de főleg vokálos vagy klasszikus zenékhez, basszusa az én ízlésemnek kicsir kevés a technohoz, de en bloc azért nagyon jo. -
Jano_023
őstag
Hali srácok. Gondolkozom azon hogy vegyek egy WF-1000XM3 most a médiában 50k. Láttam itt többen vagytok akinek volt 3 és most az új is.
Amire nekem kellene zoom callok munka miatt. Iphone 11 el használnam. Zene, youtube edzés közben zene. Ennyi.
Erre elég lenne szeritem a 3 vérzio. Ti mit gondoltok? Köszönöm a segítséget. -
GeryFlash
veterán
Egyébként XM3-mal csak nekem van problémám a telefonálással? Konkrétan ha BKV-n utazom maszkban akkor abszolút használhatatlan és kérik hogy váltsak telefonra, de múltkor még lakásban maszk nélkül is panaszkodott a kolléga. És ez a Xiaomi Airdots Proval egyáltalán nem volt gond
Lehet valamit szoftveresen ez ellen tenni? -
sony68
csendes tag
-
tabletta
tag
Egy nagyot nyeltem és én is lecsaptam egy Médiásra, sok kilencesért.
Az elődjét napi szinten használtam nagy megelégedéssel, de ez mindenben rátesz egy lapáttal. A zajszűrés sokat javult, méretre kisebb, kényelmesebb. A vezeték nélküli töltést is nagyon szeressük!
Nekem a szilikon harangok bejövősebbek, azokat majd vszínűleg cserélem, de ezen (és az árán) kívül rendben van a cucc. -
Kasya
nagyúr
Edigitaltol elhoztam 99.9k-ert. Eddig earbuds és pro Samsung TWS volt csak itthon, azokhoz mérten egyértelműen jobb...sőt... Az LG HBS900-at lepipalja.
Amit még feltétlen kiemelnek, hogy iszonyat kényelmes, nem is érezni a fulben.
Egy dologtól félek, az pedig a gumiharangok élethossza. Remélem lehet utólag is venni és nem elborult áron.A hang:
Először is helyen kell kezelni. Ne a 100k-s fejhallgatokhoz hasonlítsa senki se. Ég és föld, nyilván.
Mely kellemes, nem erőltetett, nem ököllel dorombolos. Selymes, puha, mégis erőteljes.
Kozep rendben van.
Magasban erzem inkabb a gyenge pontot. Ott tud kellemetlen lenni, főleg magas hangerő mellett (jobban kitolja). Valahogy úgy érzem, hogy ez inkább szoftveres, mert közepes hangerő mellett tiszta és nem tolakodó, rendben van a hangszin.
Jol és elegendő mértékben emeli ki a hatterhangokat. A helyükön maradnak, mégis hallhatók. Ez azért sokat ad a minőségi erzethez.Beállítások: Spotify, LDAC active, DSEE active, 360RA inactive (Spots nem támogatja), EQ off.
Loselesst ki se próbálom, nem az a kategória. Arra marad az Oppo HA2se + Focal Classic + USB audio player pro.
-
pepimama
tag
Bocs, ha kicsit off, de ár/érték arányban tudtok ajánlani vmi jó TWS-t ?
(Most ez van https://xiaomi.hu/xiaomi-mi-true-wireless-earphones-2-basic, otthon podcastre/telefonálni jó, de pl. BKV-n alig hallani)
Még ezzel szemezek: https://www.gsmarena.com/redmi_airdots_3_pro_unveiled_with_anc_28hour_battery_life-news-49310.php
Van jó Plantronics fejhallgatóm, aminek sokkal jobb a hangja, de kéne egy TWS is. -
Kasya
nagyúr
Már vártam. Holnap megpróbálom beszerezni.
-
sirály69
őstag
válasz
gerzson212 #31 üzenetére
Hol, mennyi...?
-
gerzson212
friss újonc
Egész jól szól. A pólusban már lehet kapni.
-
sirály69
őstag
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
-
-
sirály69
őstag
Szélzajcsökkentést megoldották, vagy ez is még most is hiányzik?
-
ultrasound
tag
válasz
bilimbalam #20 üzenetére
Sztem, majd ha az Apple megszünteti a vezetékes kapcsolat lehetőségét telefonjain, akkor kezdenek majd igazán ráfeküdni a minőségre a gyártók.
-
Benetnes
tag
Szuper, az elődöt most veszem harmincért, ezt meg feketébe meg is veszem de negyvennél többet ezért sem adok
-
Szívesen kipróbálnám
-
bilimbalam
tag
válasz
RetepNyaraB #19 üzenetére
Ok ezzel tisztában vagyok, világos.
Csak felmerült bennem, hogy miért nem jött még ki egy CD minőség átvitelére használható szabvány, és mondjuk nekem pl nem kéne egy hetes üzemidő ha cserébe minőséget kapnék. Az okosórákat is töltik az emberek naponta… Persze ehhez kéne normális DAC is a láncba…
A bt adapter nem megoldás, ugyan úgy lóg a madzag. És sportoláshoz pont jól jönne a jobb minőség, sokkal jobban “hajt”.Pl lehetne egy Airplay szerű wifis megoldás……
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
bilimbalam #18 üzenetére
A tws és a jó minőség ma még majdnem kizárják egymást. Pont ez a címadó kütyü lakásban, jó vételi körülmények között ha tudja a rendes átvitelű ldac-ot, valszeg a jelenlegi csúcsot képviseli. Esetleg sokkal több pénzért egy tetszőlegesen jó vezetékes, amit bedugsz egy tetszőlegesen jó bt adapterbe, asztali vevővel és kész.
-
bilimbalam
tag
válasz
RetepNyaraB #17 üzenetére
Nekem pl szobabiciklizeshez jol jonne egy jo minusegu vezetekmentes fules…..
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
bilimbalam #2 üzenetére
Egy alapvetően kültérre, szaladgálásra tervezett eszköznél? De tényleg; a hetes buszon zötyögve mennyit profitálnál a tömörítetlen cuccodból? Aki meg otthon szándékozik zajszűrős tws-en audiofilkedni, hát, ott nem az eszközben van a diffi...
Általános kérdés esetében a kékfog lehetővé tenné, de az energiaigénye komoly. Van az a szint, ahol a kábel az úr és még egy darabig az is marad. Nem beszélve pl. arról, hogy a két éves és 100 rugós WH1000XM3 (ez van, erről tudok nyilatkozni) általános hangminősége nagyjából egy 20 ezres SM80E szintjén van. Egy "high res" Sony kékfog feltételezett árából olyan madzagos jön ki, hogy a fal adja a másikat. Szerintem.
-
Tetrion
csendes tag
Én 51 eFt-ért vettem az elődjét múlt pénteken, ledöbbentem a hangján már az első használatnál, mindenféle állítgatás nélkül. Úgy tűnik, hogy az M4 mindenben jobb lett, kb. mindent javítottak, amit az elődjénél kritizáltak a tesztekben (LDAC, vezetékmentes töltés, kisebb méret, nedvesség elleni védelem) + még jobb üzemidő és talán a hangminőség is javult. Persze mindenkinél mások a preferenciák, de akkor is 50 ezer kontra 100 ezer. Nekem az M3 is bőven elég mindenre, fele áron.
-
tybsen
addikt
Annyira utalom az ilyen youtubereket, akik nyavogva magukat produkalva csinalnak egy videot, ugy tesznek mintha spontan dolgokat csinalnanak de minden elore kigondolt - kozben a termeket alig latni, kozelrol meg plane. Kozben folyamatosan ide-oda valt a kamera ok pedig paradeznak a kamera elott, beszelgetve az operatorrel, vicceskedve, ripacskodva. Kiraz a hideg ezektol komolyan.
A fulhallgato izgalmas, en ugyan elegedett vagyok az 1000xm3-mal, de neha jol lonne egy praktikus kisebb megoldas is bizonyos helyzetekre, erdekes lehet ha lejjebb megy kicsit az ara. Imadom a SONY-t
-
Menslee
tag
Linusék már csináltak róla videót.
Nagyon bejövős, az elődjét nagyon szeretem.
De nem hinném hogy ennyiért megérné leváltani. -
szami777
addikt
Fura, hogy aptx-et nem tud.
Viszont ha ici picit lejjebb megy az ára, be fogok rá ruházni, az üzemidő is nagyjából a top a tws fülesek között. Jelenleg a sony wl 1000x-et hajtom, az is brutál, de annyira felfejlődtek üzemidovel, hogy azt hiszem megvan a csere fülesem.
A napokban kijöttek a nagyobb külföldi tech oldalakon a tesztek és áradoztak róla.
Várós. -
Space marine
aktív tag
Hmmhmm.. Vajon ezt adhatják az Xperia 5mk3hoz előrendelésnél?
-
Maxxy10
addikt
Az elodot mar lattam 60£ korul. Annyiert bestbuy
-
törölt tag
válasz
ultrasound #6 üzenetére
LDAC-ot biztosan nem, mert azt nem támogatja az Apple (csak AAC-t).
-
ultrasound
tag
Vajon az ios alatt is tudja ezen fícsöröket?
-
Silenzio
addikt
válasz
bilimbalam #2 üzenetére
A Sony-nak van saját tömörítése, ami eléri a CD minőséget. Amúgy jó helyen kapsikálsz, nem mindegy, mennyi kakaó kell neki.
-
MikeWazowski
veterán
Nagyon komoly cucc.
-
bilimbalam
tag
Mikor jön ki végre egy olyan megoldás ami támogatja bluetooth-on a a valódi tömörítetlen hi-res minőséget? Legalább CD (1411kbps) szinten? Ez tényleg ennyire bonyolult így 2021-ben? Vagy akkor ugrana az alacsony energiafelhasználás?
-
Silenzio
addikt
Az elődmodell is ennyibe került anno. Van, ahol most is ennyiért adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 100 ezer forintos árával minden bizonnyal rétegtermék lesz, azok között viszont utat mutathat a Sony új TWS-e: fejlettebb zajszűrés, LDAC, hibrid illeszték, remek üzemidő és sok apró funkció várja a vájtfűlűeket.
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest