Az Xperia C és M sorozat is megy a levesbe?

Hirdetés

Még a februári Mobile World Congress alkalmával mutatkozott be három új Sony készülék, amivel a japánok egy friss terméksorozatot is létrehoztak. Az érdekes lépést olyan másik követte, amire még kevesebben számítottak, hiszen a gyártó képviselői hivatalosan is megerősítették, hogy az Xperia Z családnak befellegzett, nem lesz több tagja a szériának, ezáltal például a kicsi, mégis erős Compactoknak is búcsút mondhattunk (legalábbis egyelőre biztosan). A vég viszont úgy tűnik, hogy nem csak a Z-ket éri el.


[+]

A most kiszivárgott diasorozat szerint ugyanis a jövőben megjelenő Sony mobilok mind az Xperia X sorozatban landolhatnak, és ez a helyzet 2018-ig elvileg nem is fog változni. Az alant látható X logó ráadásul agresszíven reklámozva lesz, tehát tényleg ez veheti át a vezető szerepkört a telefonok esetén.


[+]

Természetesen még semmi sem biztos, ám a következmény egyértelmű, az Xperia M és az Xperia C família is a végét járhatja, kérdés, hogy mennyire lenne ez jó döntés. Kíváncsian várjuk, hogy a Sony mit reagál ezekre a hírekre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés