Igazán sokszínű lett az Xperia X doboza

Vége a Sony Xperia Z családnak, ehelyett Xperia X néven próbálnak a japánok új lendületet venni a mobilos piacon. Éppen ezért már jó korán, a téli MWC-n megmutatták nyáron elstartoló, 5 hüvelykes készülékeiket. Júliusban mutatkozik be nálunk a 720p-s, Helio P10-es Xperia XA, méghozzá 100 ezer forintos áron, illetve a 1080p-s Xperia X Snapdragon 650-nel, 200 ezer forintért. A Snapdragon 820-as, ugyancsak 1080p-s Xperia X Performance hazai ára még nem ismert, az eurós árak alapján mindenesetre 225 ezer forint körüli végösszegre lehet számítani.

Egy német oldal hozzájutott egy Xperia X-hez a csomagolásával együtt, és a fehér, letisztult dobozfedél meglehetősen színes ecsetvonással gazdagított belsőt rejt. Mindez a benne lapuló mobilt utánozza, amely külsőleg ugyancsak minimalista, a kezdőképernyő hátterek viszont meglehetősen sokszínűek. Kíváncsian várjuk, hogy a Sonynak mennyire sikerül mobiljait megújítania, manapság ugyanis hatalmas a konkurencia minden szegmensben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Az Xperia C és M sorozat is megy a levesbe?

    A Sony körül újabb pletykák ütötték fel a fejüket, egyre inkább úgy tűnik, hogy az X-família veszi át teljesen a vezető szerepkört.

  • Sony Xperia X - igazi aktakukac

    A japán gyártó új terméksorozatának első tagja nem vall szégyent, jól néz ki, nagyon gyors, könnyen kezelhető, viszont a kamera még mindig nem az igazi, és az árazás sem az.

  • Érkezik az Xperia X örököse?

    A GFXBench buktatott le egy Sony készüléket, ami Snapdragon 820 chipsetet és 3 gigabájt RAM-ot vonultat fel.

Előzmények

Hirdetés