Az MWC-n már jelen lehet az Oppo Find X2

Sokan kihagyják idén a Mobile World Congresst, az Oppo viszont a Find X utódjával készül a rendezvényre.

Az egy dolog, hogy számos nem is jelentéktelen gyártó visszalépett az idei MWC-n való részvételtől, de úgy tűnik, a GSMA is fut még egy kört a témában. A pénteki értekezleten valószínűleg megfontolás tárgyát képezi majd a rendezvény elhalasztása vagy törlése, a Xiaomi, a Huawei és az Oppo addig is menetrendszerűen készül az eseményre. Utóbbi a Realme színeiben is képviselteti magát, de nem csak a február 24-én bemutatásra kerülő Realme X50 Pro 5G lesz a reflektorfényben.

Az Oppo Find X2 február 22-én mutatkozik be, amit a gyártó nyilván magával hoz az iparág legjelentősebb eseményére. Brian Shen pedig folyamatosan utalgat a készülék képességeire, ezúttal Twitteren osztotta meg, hogy szerinte milyen egy zászlóshajóQHD+ (1440 x 2560) felbontás, 120 Hz képfrissítés, 240 Hz érintésérzékelés, HDR konvertálás, akár 1200 nit pontszerű fehérfény sűrűség és 100% DCI-P3 szabványnak való megfelelés. Okkal feltételezhetjük, hogy a Find X2 kijelzője sem lesz ennél szerényebb.

Közben előkerült egy kémfotó is, amin elvileg a három hátlapi kamerával várható Find X2 látható egy masszív tokban. Azt továbbra sem tudjuk elképzelni, miféle krumplival állítják elő ezeket a lesifotókat, de a minőség szokás szerint siralmas.

A kamerák elrendezése azonban kísértetiesen hasonlít a korábban kiszivárgott renderen látható megoldásra, amiből úgy tűnik, a Find X2 periszkópos telés kamerát is kap a 48 megapixeles Sony főkamera és a szuperszéles látószögű szenzor mellé. Vagyis fölé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés