2018. április 22., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tablet rovat

Az Archos szállíthatja a Kodak táblagépeket

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Először is: igen, érkeznek az Eastman Kodak Company táblagépei. Másodszor pedig: nem a Kodaktól, hanem a licencpartner Archostól.

H​i​r​detés​

Egyértelműen a mobilvilág felé bővíti portfólióját a legendás Eastman Kodak Company. Bár, ha szigorúak akarunk lenni, a közösen megalkotott Ektra ugyanannyira, vagy még jobban a licencpartner Bullitt Group terméke, mint a Kodaké, hiszen a CAT telefonokat is előállító csoport felel a gyártásért és a mobilt érintő részletekért, míg fotós óriás a kamerás részre gyúrt rá, elsőre sajnos eléggé középszerű eredményekkel. Nincs ezzel semmi gond, hiszen másodjára sok hibát javítani lehet, most pedig kiderült, hogy nem csak a (kamera)mobilok között bukkanhat fel a Kodak név, hamarosan ilyen táblagépek is érkeznek. Az Eastman Kodak és a francia Archos közös sajtóanyagban jelentette be, hogy az utóbbi licenceli a patinás nevet az európai táblagépes piacon.


Az Ektra után jöhetnek a Kodak logós táblagépek [+]

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Kodak licencpartnerei lehetünk és közösen fejlesztjük a márkát a tabletek világában. Őszintén várjuk, hogy ezeket az eszközöket mielőbb az emberek kezeibe adhassuk” – mondta Loic Poirier, az Archos egyik vezére. Az ugyan a közleményből nem derült ki, hogy a jövő héten kezdődő MWC-n már ott lesznek-e az itt előrevetített termékek, az viszont igen, hogy nyár magasságában kerülnek majd piacra 3G támogatással, több Kodak alkalmazás előre telepítve lesz rajtuk és a hátlapon 8 megapixeles kamera fog pihenni. Ha tippelnünk kellene, a fentinél kevésbé tekintélyes lencserendszerrel.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hir​det​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.