Hivatalosan is bemutatkozott az LG G3 Stylus

Az LG annyira komolyan épít az amúgy kiváló G3 sikerére, hogy egy egész termékcsaládot indít hasonló elnevezéssel és formatervvel. A G3 Beat és a G3 Stylus volt az első két új jövevény, amiről hallani lehetett, ma pedig Koreában az LG hivatalosan is bemutatta az utóbbit, aligha véletlenül egy héttel a Galaxy Note 4 érkezése előtt. A G3 Stylus persze nem a fenti riválist hívja ki, hanem egy kedvező árú alternatívát kíván nyújtani digitális ceruzás extrával azoknak, akik sem a szóban forgó phabletet, sem a G3-mat nem tudják megengedni maguknak.

Az LG G3 Stylus középkategóriás készülék

A specifikációk a középkategóriáról árulkodnak: a 149,3 x 75,9 x 10,2 milliméteres házban 5,5 hüvelykes qHD, azaz mindössze 540 x 960 pixeles megjelenítő lapul, amely IPS technológiával készült. Az SoC négymagos, 1,3 gigaherzes lesz, rendszermemóriából 1 gigabájt jár, belső tárhelyből pedig 8, amit microSD kártyával lehet bővíteni. Az energiaellátásért 3000 mAh-s telep felel.

A készülék az Android 4.4.2-es verzióval fog elstartolni és az LG friss szoftvercsomagjával, egyelőre Brazíliában, majd Afrikában, Ázsiában, a Közel-Keleten és a CIS országaiban, hazai megjelenésről jelenleg nincs információnk. Szintén a középkategóriát jelzi,hogy a G3 Stylus egyelőre biztosan csak 3G-s változatban lesz megvásárolható. Az, hogy pontosan milyen előnyei vannak a mellékelt digitális ceruzának, és érkezik-e hozzá kapcsolódó szoftveres extra, egyelőre nem tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Átlépheti a tízmilliós álomhatárt a G3

    Az G3 lehet az LG első okostelefonja, amelyből több, mint 10 millió darabot értékesítenek. Erről maga a koreai vállalat számolt be közleményében.

  • IFA 2014: Megnyomkodtuk az LG G3 S-t

    Az koraiak idei csúcsmodelljének visszafogottabb specifikációval rendelkező variánsát az IFA kiállítás alkalmával sikerült kezünkbe venni.

  • Rekorder az LG gigászi hirdetőtáblája

    A Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült az LG G3 szaúd-arábiai reklámtáblája, ilyen nagy termékplakát ugyanis még soha nem készült.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

Előzmények

  • Bemutatkozott az LG G3 A

    Az LG egy újabb, kicsit visszafogottabb verziót mutatott be csúcskészülékéből, mely egyelőre sajnos csak Dél-Koreában lesz elérhető.

  • Érkezik az LG G3 Stylus

    Egy promóvideóban leplezte le a G3 sorozat legújabb tagját az LG, a kapacitív tollal rendelkező G3 Stylust.

  • Megérkezett a bivalyerős LG G3 LTE-A

    A ráncfelvarráson átesett készülék Snapdragon 805 lapkakészletet és 225 Mbps letöltési sebességre képes LTE-A támogatást kapott.

Hirdetés