Asszisztensekkel tárgyal az új Beats

Az új vezeték nélküli fülhallgató nem csak Sirit éri el önállóan, de a többi asszisztenssel is kiváló a munkakapcsolata.

Hirdetés

A Beats by Dre bemutatta a Powerbeats Pro-t, ami már az okos hordható eszközök kategóriába esik. Legalábbis a statisztikák elkezdték a vezetékmentes fülhallgatókat a hordható okoseszköz kategóriába sorolni, amennyiben hangutasításra képesek önállóan kezelni a különböző platformok asszisztenseit (Siri, Google asszisztens, Bixby etc.). Legalábbis az IDC és a legnagyobb szervezetek már így definiálják őket. A Beats Powerbeats Pro pedig maradéktalanul megfelel a kritériumoknak.

A Powerbeats Pro az új AirPodshoz hasonlóan Apple H1-es rendszerchipjét használja, a tok pedig Lightning csatlakozót kapott, a szettet viszont nem iOS rendszerű készülékekkel is lehet használni. A mellékelt Lightning kábel ilyen esetben külön jól jön. A tok egy teljes napnyi lejátszásra elegendő tartalékot jelent, a fülesek pedig 9 órát bírnak egyhuzamban.

A víz- és izzadságálló fülesek külön Bluetooth kapcsolattal csatlakoznak a készülékhez és külön-külön is hajlandóak üzemelni, ha nem tartunk igényt sztereó hangzásra. Mindkét fülhallgatóról vezérelhető a lejátszási lista és a hangerő, illetve automatikusan érzékeli, hogy viseljük-e. Ennek függvényében megállítani és indítani is tudja a lejátszást, a készüléket nem feltétlenül szükséges piszkálni. A Powerbeats Pro 250 dolláros áron nyitott négy színben.

Előzmények

Hirdetés