AptX támogatást kap a Bose QC Earbuds II

2023 áprilisáig érkezik egy firmware frissítés, mellyel a Bose legújabb fülhallgatója megkapja az aptX HD és aptX Adaptive támogatást.

Bővül a Bose legújabb QuietComfort fülhallgatójának, a QC Earbuds II-nek a tudása jövőre. A cég ígérete szerint 2023 április hónapjáig érkezni fog egy firmware frissítés a fülhallgatókhoz a Bose alkalmazásán keresztül, melynek telepítése után a fülhallgatók képesek lesznek aptX HD vagy aptX Adaptive kodeken keresztül kommunikálni a kompatibilis, Qualcomm lapkákat használó telefonokkal. A Bose és a Qualcomm együttműködésében készül a frissítés, a két cég kooperációja pedig várhatóan termékekkel is bővülni fog a következő évben.

Így néz ki belülről a QC Earbuds II.
Így néz ki belülről a QC Earbuds II. (forrás: Bose)

A Bose bejelentése szerint elkötelezettek amellett, hogy felhasználják a Qualcomm fejlesztette S5 Audio SoC-t is a jövőben, ezzel pedig támogatás érkezik az aptX Lossless kodekhez is. A QC Earbuds II hardveres limitáció miatt nem tudja még az aptX Losslesst támogatni, viszont az AAC és az SBC kodekhez képest az aptX Adaptive is hatalmas előrelépést jelent azoknak, akik Android telefont használnak a Bose fülhallgatójukhoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Bose

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés