Áprilisban jönnek az új hajlítható Vivo készülékek

Idén nem csak az X Fold új generációja, hanem egy kagyló formátumú készüléket is várunk, minő meglepő fordulat, X Flip néven.

Hamarosan (április) bemutatkozik a Vivo X Fold2 és a Vivo X Flip, már mindkét készülék futja a kötelező köröket a teljesítményteszteken. Az X Fold2 minden bizonnyal az első hajlítható készülék lesz, ami Snapdragon 8 Gen 2-vel dolgozik, ezt a friss AnTuTu eredmény is megerősíti. A Qualcomm legerősebb szettje mellett 12 GB LPDDR5x RAM-ot és 512 GB UFS 4.0-s belső tárhelyet találunk majd, ez minden szempontból az legmodernebb hardver, ami jelenleg elérhető.

A tervrajzok alapján valahogy így néz majd ki a Vivo első kagylótelefonja
A tervrajzok alapján valahogy így néz majd ki a Vivo első kagylótelefonja

A Vivo X Flip a Google Play Certification adatbázisában bukkant fel, PD2256-os modellszámmal (a Fold2 PD2266, ha valakit esetleg érdekel) és a Geekbenchnél ment egy kört Snapdragon 8+ Gen 1-es lapkáva, 12 GB rendszermemóriával és természetesen Android 13-as rendszerrel. A 3C hatóság bejegyzése a 44 wattos gyorstöltést is felfedte, amihez elvileg 4400 mAh-s telep tartozik majd. A Vivo X Flipet 120 Hz-es, 6,8 hüvelykes belső kijelzővel, Zeiss kamerákkal és az Oppo Find N2 Fliphez hasonlóan hatalmas külső megjelenítővel várjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés