A Vivo megmutatta, egy vlogger kicsomagolta az X Fold2-t

Áprilisban érkezik, lassan elfogynak a titkai. A flipes Vivo ügyesebben rejtőzködik.

Eddig izgalmas különlegesség, a sorra megjelenő és premierre váró készülékekkel pedig végre tömegtermék lehet az összecsukható képernyős telefonokból.

Az X Fold2 a Vivo vezetőség kezében
Az X Fold2 a Vivo vezetőség kezében (forrás: Ice Universe) [+]

A Vivo már kipróbálta magát X Folddal a műfajban, aminek a folytatása hivatalosan is tiszteletét tette az idei éves Boao Forum For Asia konferencián. Az X Fold2 (így, egybeírva) vörös hátlappal és négyelemes kamerakörrel mutatta meg magát, elődjével szemben viszont csak három optikát kínál majd, a negyedik helyet LED kör és pár szenzor bérelte ki magának.

Pillanatkép a kicsomagoló videóról
Pillanatkép a kicsomagoló videóról (forrás: Creator Studio) [+]

Az utóbbi közelről is megtekinthető egy kínai kicsomagoló videónak köszönhetően, és kiderül, hogy az 5x-ös periszkópos zoom megy a levesbe. Csak az nem világos, hogy a vlogger a Vivo engedélyével járja-e körbe a telefont az áprilisi bejelentés előtt, avagy önhatalmúlag tette közzé szösszenetét, és lesz vele egy hosszas, kellemetlen beszélgetés.

Az első X Fold is balra tájolta a tárcsát, ott viszont széles téglalap alakú háttér is járt mellé. A folytatás viszont háromnegyed szélességben matt vegán bőr, a maradék sávban pedig fényes (talán üveg) kivitelt kínál, széles háttér nélkül.


(forrás: Creator Studio) [+]

Az új tablet/telefon hibriddel új OriginOS Ocean felület és multitasking opcióhad mutatkozik be, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó pedig a hagyományos külső és a hajlítható belső panelre is kerül. Az utóbbi érdekessége a jobb alsó tájolás, ami amúgy teljesen logikus, elvégre a fenti módon tartva kényelmesen odatalál a jobb hüvelykujj.


(forrás: Creator Studio) [+]

A vlogger ügyesebb zsanérról beszél és félig nyitott használatról, az újdonság pedig 10%-ot faraghat 311 grammos elődje tömegén. A flipes Vivo ügyesebben titkolózik: úgy tűnik, nem volt jelenése a Boao Fórumon, és vloggerek sem csomagolták ki a fél internet előtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés