Április végén mutatkozik be a Huawei MatePad 10.4

Valószínűleg a Huawei Nova 7 szériával együtt válik elérhetővé az új, 10 hüvelykes tablet.

A JD.com és  Vmall.com is listázza már a Huawei új tabletjét, így sem a specifikáció, sem az elérhetőség nem titok. A MatePad 10.4 természetesen WiFi és LTE képes verzióban is bemutatkozik 4/64 GB-os és 6/128 GB-os memóriaopciókkal. Árak egyelőre nincsenek, de 100 jüanért előre le lehet kötni egy-egy darabot, ha valaki biztosra akar menni. A képeken látható stylus egyébként out-of-the-box jár a tablethez.


[+]

Mintha kicsit megélénkült volna az androidos tablet piac, a Samsung is a napokban mutatta be a szintén stylusszal kiegészített Galaxy Tab S6 Lite-ot, a tavalyi IFA-n a Lenovo is bedobott néhány újdonságot, a Huawei pedig a MediaPad Pro (kínában Mate Pad Pro) után a középkategóriában is jelen kíván lenni a Kirin 810-es szettel szerelt MatePad 10.4-gyel.


[+]

A képek alapján harman/kardon sztereó hangszórókkal és két kamerával számolhatunk multimédia fronton, az előlapon és a hátlapon is 8 megapixel felbontásban, jack csatlakozóra viszont nem érdemes számítani. A hang a Type-C portból érkezik és kapunk 3,5 milliméteres jack átalakítót. A 450 grammos készülékbe 7250 mAh-s akkumulátor került, a rendszer pedig EMUI 10.1 Lite lesz. A hivatalos árakat vélhetően április 23-án tudjuk meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés