Április 8-án érkeznek a Nokia új készülékei

Három telefon leleplezésére számít a szakma, kettő 5G modemet kaphat.

Április 8-án, magyar idő szerint délután négy órakor a HMD Global online bemutatót tart, melynek a mellékelt kép alapján akár Zöld erdőben jártam is lehetne a címe, de ezt a ziccert sajnos éppúgy kihagyták, mint annak pontosítását, hogy milyen jellegű készülékek érkeznek aznap. Szerencsére a GSM Arena hozzájutott néhány információhoz, így például a vékonyabb pénztárcára szabott 5G-s telefonok, a Nokia X10 és X20 paramétereihez, 300, illetve 350 eurós végfelhasználói árral.


(forrás: Nokia) [+]

A páros Snapdragon 480 chipsetet kaphat, és várhatóan ezek alá árazzák majd a Nokia G10-et, amely egy 4G-s telefon lehet 6,38"-es LCD HD panellel és 4000 mAh-s teleppel. A portál 48 + 5 + 2 + 2 megapixeles hátlapi kamera kvartettre és 3/32, illetve 4/64 GB-os RAM/tárhely kombinációkra számít, míg az előlapon 16 megapixeles szenzor köthet ki. A G10 megfelezheti 5G-s társai árát: 140 eurón indíthat.

Azóta történt

Előzmények

  • Itthon is elstartolt a Nokia 5.4

    Az előrendelési akció lejárt, viszont mostantól már raktáron lévő eszközként lehet megvenni a Snapdragon 662-es középkategóriást.

  • Nokia 5.4 - nézz hátra is!

    A középkategóriának is a centrumát célozza meg a HMD Android One rendszerű telefonja, amely szép, de nem szeplőtlen.

Hirdetés