Április 11-én jön a LeEco Le Max 3

Hirdetés

Hivatalos sajtómeghívókat küldött ki a LeEco. A semmiből felbukkant rendezvényre április 11-én kerül sor, ahol nem csak a vadonatúj Le Max-phablet technikai specifikációját ismerhetjük meg, hanem bemutatnak egy AI-rendszert is. A minden bizonnyal Android 7-tel futó eszközre jó eséllyel a Google-féle asszisztens kerül, ám lehetséges, hogy egyedi funkciókkal egészítik ki a folyamatosan tanuló, mesterséges intelligenciára építő rendszer működését.

A dupla kamerát és a saját AI-rendszert is megpengeti a plakát
A dupla kamerát és az AI-rendszert is megpengeti a plakát [+]

A termékről jelenleg nem lehet semmi konkrétat tudni, azonban valószínű, hogy a Le X850-ről van szó, ami 5,7 hüvelykes óriásphabletként próbál majd érvényesülni a piacon, ezen kívül dupla hátlapi kamerát és tízmagos processzort magában hordozó MediaTek Helio X27 lapkát kaphat

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Előzmények

  • LeEco Le 2 - majdnem LeNyűgöző

    Az egyik legújabb Le Szupertelefon sok szempontból kifogástalan, a forgalmazó által biztosított szoftververzió hiányosságai miatt mégsem tudjuk átérezni a benne rejlő nagyságot.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

Hirdetés