Hirdetés

Androidról is irányítható az AR.Drone

Hirdetés

A Parrot méregdrága kvadrokopterét sokáig csak iOS-alapú eszközökről lehetett irányítani, ám a gyártó már hosszú ideje ígérgeti, hogy az androidosok is megkapják majd a maguk jussát. Nos, a pillanat pár napja következett be, az AR.Drone-t mostmár Android alapú okostelefonokról is lehet irányítani. Na jó, eddig is lehetett, de most itt a hivatalos alkalmazás, melyet természetesen bárki ingyenesen letölthet az Android Marketból. A játékszerrel való találkozásunk élménybeszámolóját az Apple blogban lehet végignyálazni.

Hirdetés

Előzmények

 • Hova tovább, Android?

  Az Android jött, látott és győzött, külső szemlélőként legalábbis ez jöhet le. Bizonyos szempontból így is van, viszont az egész ökoszisztéma könnyedén bedőlhet.

 • iPhone és iOS fejlődéstörténet

  Frissítve: Mik voltak az egyes iPhone modellek újításai? Mik az egyes szoftververziók új funkció és merre tart a fejlesztés? Válaszolunk.

 • Játékok az okostelefonok sikere mögött?

  Pontosan hány játékot is töltöttek le az AppStore-ból? Mennyit dobott ez az iPhone eladásain? Mi a helyzet az Androiddal? Elmélkedünk.

 • Okostelefonok szavatossága

  ...avagy meddig kapom meg az új verziót az operációs rendszerből, ha holnap veszek egy készüléket? Platformokra bontott elemzés következik.

Hirdetés