Android Nougattal is lebukott az Idol 4 Pro

Valami készül az Alcatel boszorkánykonyháján. Az Idol 4 Pro érkezéséről már tavasszal hallani lehetett, végül azonban csak az Idol 4 és az Idol 4S mutatkozott be, a Windows 10 Mobile-lal tetszelgő, Snapdragon 820-as csúcsmobil egyelőre a függönyök mögött pihen.


Windows 10 Mobile-lal már lebukott, most Android Nougattal járt teljesítményteszten az állítólagos Idol 4 Pro [+]

Most újabb kérdőjel került a windowsos modell mellé, az Idol 4 Pro a magyar fejlesztésű GFX Bench oldalán ugyanis Android 7.0 Nougattal járt teljesítményteszten, a fenti SoC mellett 4 gigabájt RAM-mal, 16 gigabájtos belső tárolóval, 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel és 8/21 megapixeles kamerákkal. Kíváncsian várjuk, hogy mikor és milyen operációs rendszer(ek)kel fut be az Idol 4 Pro.

Azóta történt

Előzmények

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • Képeken a Windows 10-es Idol 4 Pro

    Ritkán hallani Windows 10 Mobile-t futtató okostelefon érkezéséről, fél évvel az Idol 4 Pro első pletykái után most viszont képek is kiszivárogtak az Alcatel készülő ajánlatáról.

  • Elstartolt és telepíthető az Android 7.0 Nougat!

    Osztott képernyős mód, kiterjesztett Doze, átrendezhető kapcsolók, új emojik, informatívabb értesítések és sok-sok újdonság a mindennél korábban közzétett főverzióban.

  • Alcatel Idol 4S - a dobozba zárt világ

    Az Alcatel csúcsmobiljához VR-szemüveget csomagolnak, de ez pont mindegy, nem ettől lesz jó. Hanem a jól átgondolt funkciók és a korrekt hardveres felhozatalhoz képest versenyképes árazás hozhatja el a sikert.

Hirdetés