Android ICS Intel Medfield processzoron

Az Intel továbbra sem tett le az okostelefonok piacának meghódításáról, így újabb Medfield processzor köré épülő prototípussal rukkolt elő, mely az MIT (Massachusetts Institute of Technology) Technology Review blogja szerint kellően erős ajánlatnak tűnik. Az oldal állítása szerint az iPhone 4-hez hasonló méretű, ám annál valamivel könnyebb készüléken az Android 2.3 Gingerbread felület teljesen akadásmentesen üzemel, valamint a Blu-ray minőségű, teljes HD felbontású videók kezelésével is könnyedén megbirkózik. Az MIT nemrég egy Intel processzor köré épülő Android táblagépet is tesztelt, mely a Consumer Electronics Show alkalmával várhatóan a nagyközönség számára is elérhető lesz. Az amerikai processzorgyártó tervei szerint az első Medfield-alapú készülékek piaci premierje a jövő év első felében várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

  • Android 4.0.3 – apróbb frissítések

    Hibajavításokkal, optimizálásokkal és új programozói interfészekkel érkezik az Android Ice Cream Sandwich legújabb kiadása.

  • Ice Cream Sandwich frissítés-körkép

    Megnéztük, hogy a jelenleg elérhető készülékek közül melyek kapják meg az Ice Cream Sandwich frissítést.

  • Android mobilok Atom processzorral

    Az Intel és a Google együttműködése révén az Android platform az Atom processzorokhoz is optimizálásra kerülhet.

  • Hova tovább, Android?

    Az Android jött, látott és győzött, külső szemlélőként legalábbis ez jöhet le. Bizonyos szempontból így is van, viszont az egész ökoszisztéma könnyedén bedőlhet.

Hirdetés