Az európai OnePlus 10 Pro tulajok is kipróbálhatják az Android 13-at

Nem csak a pixeleseké a világ! Tölthető az Oxygen OS 13 béta 2.

Hirdetés

Tegnap este elindította a Google az Android 13-at a Pixel készülékekre, a OnePlus pedig, amely múlt héten jelezte, hogy a 10 Pro készülékük részt vesz majd az Android 13 béta programjában, elindította a nyitott Oxygen OS 13 bétát az Európában értékesített 10 Pro mobilokra. A OnePlus szerint az Android 13-ra épülő Oxygen OS 13 open beta 2 teljesen funkcionális, sikerült javítani az első béta hibáit, például azt, hogy a telefon egyes operátorok hálózatán képtelen volt MMS üzeneteket küldeni vagy fogadni. Az Android 13-as rendszer telepítéséhez minimum követelményként Oxygen OS 12 A.15 vagy A.16 kell, hogy fusson a telefonon.

Az Oxygen OS 13 implementálja az Android 13 vizuális újdonságait, így az ikonok, animációk és értesítések megjelenítését. Frissül az animációs motor, optimalizálva lesznek a megjelenített betűk a jobb olvashatóságért, ezentúl lehet nagy mappákat is kitűzni a főképernyőre, a gyorsmenüben optimalizálva lett a médialejátszó, a képernyőképek több szerkesztési lehetőséget kapnak, például beszélgetések képernyőlövése esetén a profilképeket, neveket és telefonszámokat automatikusan képes lesz pixelezéssel kitakarni a telefon, és optimalizálva lett a Shelf, keresője pedig telefonon és online is működik majd. A OnePlus azt ígéri, javítottak a telefon Bluetooth kapcsolatán, az Always-On Display megjelenítőn, melynek több személyre szabható lehetősége is lett.

A mindennapi használatra vonatkozóan jobb rendszerstabilitás és hosszabb üzemidő szerepel a leírásban az újdonságok között, külön kiemelve a kamera lassú exponálási idejének javítását.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés