Alig két hónap, és befut a Pixel 7a

Legalábbis nagyon valószínű, hogy a május 10-i Google I/O-n mutatkozik be, ahogy az elődmodell is tette tavaly.

Izgalmasnak ígérkezik a Google idei fejlesztői konferenciája, ahol nem csak a legújabb Android főverzió nyilvános bétaverziója vagy a keresőóriás saját fejlesztésű AI chatbotja mutatkozik be, de hardveres fronton is számítunk izgalmakra. A Pixel Tablet már nagyon esedékes, jó esély van a Pixel Foldra is, új fülhallgatóban sem oktalanság reménykedni, illetve a Pixel a széria is ilyenkor szokott debütálni, valószínűleg ez idén sem lesz másként.

A Pixel 7a-ról már láttunk videót és rendereket is, most egy újabb adag, kiváló minőségű képen ismerkedhetünk a Google középkategóriás ajánlatával, ami rénézésre nagyon hasonló lesz a Pixel 7-hez, leszámítva, hogy az OLED panelt körülvevő kávák valamivel vastagabbnak tűnnek, így nem biztos, hogy a 6,1 hüvelykes kijelző kisebb készülékházat is eredményez. A Tensor G2-es szett a 7a-nak is jár, amihez 8/128 GB-os memóriacsomagot kapunk.


[+]


[+]

A jellegzetes és elegáns (bár potenciálisan kissé törékeny) panelen elhelyezett kamerarendszer fő eleme a 12 megapixeles ultraszéles mellett itt egy 64 megapixeles, optikailag stabilizált szenzor lesz, a legfőbb újdonság pedig a vezetékmentes lehetősége, amit elsőként idén, a Pixel 7a-val kínálna a széria.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés