Aktív zajszűrés nagyon olcsón: ez a Redmi AirDots 3 Pro

A TWS-fülhallgatók piacának egyik legolcsóbb darabjába tettek ANC-t, vezeték nélküli töltést és potens akksit: vélhetően izzani fognak a gyártósorok.

Kínában mutatta be a Redmi a legújabb, AirDots 3 Pro névre hallgató TWS fülhallgatópárját. A kütyü ismét az ár/érték arányával próbál a konkurensei felé emelkedni, 300 jüanért, azaz körülbelül 13 ezer forintért nem csak remek üzemidőt, vezeték nélküli töltést és IPX4 nedvességtűrést, de még aktív zajszűrést is kínál, maximum 35 dB-s intenzitással.

[+]

Az in-ear kialakítású, 9 milliméteres meghajtóval rendelkező eszköz oldalanként három mikrofonnal bír, vezeték nélküli technológiája pedig Bluetooth 5.2, amivel igen kedvező, akár 69 ms is lehet az átviteli késedelem. A fülhallgatóban lévő akkumulátorok 35 mAh-sok, ez zajszűrés nélkül akár 6, zajszűréssel akár 3 órás üzemidőt jelenthet, a töltőkapszula azonban 470 mAh-s, és ezzel együtt akár 28 órára is kitolható az aktív használati idő. A töltőtok pedig nem csak Type-C csatlakozón keresztül, hanem bármilyen Qi-töltővel, bizonyos készülékek esetén akár a mobil hátlapján is feltölthető.

[+]

Egyelőre csak Kínában válik elérhetővé a termék, de minden bizonnyal több piacon is bedobják majd a kütyüt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés