Akkor ez egy Honor 8 Pro mini?

Hirdetés

A Honor tavaly mutatta be az egészen kiválónak bizonyult Honor 8-at, amelyet a VR képességekkel, QHD kijelzővel és erősebb memóriakiosztással kiegészített Honor 8 Pro követett. A 6 GB operatív memóriával és 64 GB belső tárhellyel szerelt Pro variáns Kínában is megjelent, a biztonság kedvéért és szokás szerint más néven, mint Európában. A Weibón így érthetően Honor V9 miniról értekeznek, ami tulajdonképpen a Honor 8 Pro mini lehet, legalábbis errefelé így hívnák valószínűleg, ha lesz.

Elvileg egy kisebb méretű Honor 8 Pro fekszik alant. Elvileg egy kisebb méretű Honor 8 Pro fekszik alant.
Elvileg egy kisebb méretű Honor 8 Pro fekszik alant. [+]

A képek nem sokat árulnak el, annyi viszont biztos, hogy a rejtélyes készülék jóval kisebb, mint a 157 x 77,5 x 7 milliméteres, 5,7 hüvelykes kijelzővel rendelkező modell, az alsó él kialakítását jobban megnézve pedig aránylag esélytelen, hogy egy Honor 6C-t pakoltak volna a Honor 8-ra, pedig az antennakilépés kialakítása eléggé hasonlít.A Honor V9 mini megnevezésből azonban okkal következtethetünk a Honor V9-cel, alias a Honor 8 Próval megegyező hardverre, így elég erős ajánlat lenne a kompakt kategóriában. Márpedig itt csak elvétve akad komolyabb hardverű darab, bár a Sony rajta van a témán.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

  • A Honor 6C is bemutatkozott

    Nem csak a Honor 8 Pro néven bemutatott Honor V9 az egyetlen újdonság a márkától;a Honor 5C folytatása is hivatalossá vált.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

Hirdetés