Akciófigyelő: Vasárnapig kedvezményeket ad a Realme is

A budapesti boltban és a webshopon is elérhetők a Black Friday ajánlatok, köztük több telefonnal.

November 23-tól november 27-ig, vagy a készlet erejéig kedvezménnyel kínál több telefont és okos kiegészítőt a Realme hazai képviselete, az akciós termékek a webshopon ide kattintva, vagy pedig a Lurdy Ház bevásárlóközpontban található Realme Store-ban is megtekinthetők és megvásárolhatók. Azoknál a termékeknél, melyeket teszteltünk, a termék nevére kattintva a teszt nyílik meg új oldalon.

Akciós telefonok:

  • Realme GT 2 Pro (12/256 GB) — Az idei év egyik első csúcskészüléke volt, mely nálunk járt, egyből ajánlott plecsnivel is távozott. Nem azért, mert ilyen jó szívűek lennénk, hanem azért, mert egy ár/érték arányban remek készülékről van szó. Egyedi a dizájn, remek teljesítményűek a kamerák, hosszú az üzemidő, a dobozban alaptartozék a gyorstöltő, erős a hardver. Az akcióban a nagyobb memóriával (12 GB) felszerelt 256 GB, sajnos nem bővíthető tárhelyes kiadás vesz részt, ez 300 ezer forint helyett 259 990 forint vasárnapig.
  • Realme 9 Pro 5G (6/128GB) — Nagyot ugrunk és becsúszunk százezer forint alá a következő akciós mobillal, ami a Realme 9 Pro 6 GB RAM-mal és 128 GB bővíthető tárhellyel. Ez húszezer forinttal olcsóbb most, 99 990 forintért vihető haza. Az 5G-képes eszköz Android 12-es rendszerrel, jó üzemidővel, fényes 120 Hz-es kijelzővel és 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik, de sajnos nincs IP-védelme, valamint a hangszóró is csak mono képes szólni.
  • Realme 9 4G (6/128 GB) — Tetszett minősítéssel távozott tesztjéről a Realme 9 alapmodellje, ami 90 Hz-es AMOLED kijelzőt, jó kamerát és 33 wattos gyorstöltőt kínál most 89 990 forintért. A hardver ugyanakkor középszerű, a kijelzőbe épített ujjlenyomat-leolvasó pedig nem volt a legpontosabb tesztünk alatt.
  • Realme C35 (4/128 GB) — Belépőszinten 59 990 forintért mérik a Realme C35-öt, melynek megjelenése, dupla SIM és microSD foglalata, valamint nagy tárhelye és hosszú üzemideje lehet csábító. Ugyanakkor a hardver gyenge, ahogy a kijelző sem jó és fotós-videós téren sem egy extra a készülék.


A Realme GT 2 Pro [+]

Akciós kiegészítők:

  • Realme Watch 2 Pro — Inkább órának kinéző aktivitásmérő, mint valódi okosóra ez a készülék, most akciósan 19 990 forint. Ha valaki szeretne egy viszonylag nagy kijelzőt csuklójára és olyan alapfunkciókat, mint a pulzusfigyelés vagy lépésszámlálás, arra jó az óra, de sportolói karriert ne akarjunk erre építeni.
  • Realme Buds Q2s — Apró TWS fülhallgató 7990 forintért.
  • Realme TechLife Air Purifier — Otthoni légtisztító, 29 990 forintért.
  • Realme Smart Camera 360 — Otthoni kamera, mellyel távolról is nézhetjük, mit csinál macskánk, amíg mi dolgozni mentünk. Már amennyiben megvesszük 12 990 forintért és van macskánk otthon, amit nézhetünk távolról.
  • Realme LED Smart Bulb 9W — Apró 800 lumenes okos izzó, mely kékfény és vibrálásmentes világítást kínál, telefonról a Realme Link appon keresztül kezelhető, de megoldható, hogy Amazon Alexa és Google Asszisztens hangparancsra is reagáljon. A gyártó szerint 25 ezer órányi működés van benne. 2990 forintért egy próbát megérhet annak, aki szemez az okos izzókkal, de kicsiben kezdené.

Előzmények

Hirdetés