Hirdetés

Akciófigyelő: TWS füles jár a Nokia 5.4 előrendelése mellé

A készlet erejéig töltőtokkal együtt 150 órás üzemidőt biztosító fülhallgató szerezhető be a Nokia 5.4 mellé, az előrendelés február 8-án indul.

A középkategória kellős közepére esett be a Nokia 5.4, amely Snapdragon 662 nyolcmagos SoC-t, letisztult Android One felületet és 6,39"-es HD+ kijelzőt biztosít összesen öt kamera mellé (48 + 5 + 2 + 2 megapixel hátul, 16 megapixel elöl).

A Nokia 5.4
A Nokia 5.4 [+]

A Nokia 5.4-nek mégis leginkább megnyerő külleme vonzhatja a tekintetet, a plasztik ház ugyanis sajátos sávozást kapott szimmetrikus kameraszigettel a hátoldalon. Magyarországon az előrendelési akció február 8-án indít és 21-éig tart, a kártyafüggetlen, dual SIM variáns ára 4 GB RAM-mal és 64 GB-os tárolóval pedig 74 990 forint.

A Nokia Power BH-605
A Nokia Power BH-605 [+]

A készlet erejéig ráadásul BH-605 kódjelű Nokia Power teljesen vezetékmentes fülhallgató jár az előrendelt telefon mellé. A TWS füles a tokban lévő akkumulátorral együtt akár 150 órás zenehallgatást biztosíthat, mielőtt a két bigyó és tartója lemerül, az IPX7 védelemmel pedig nem kell az eső áldatlan hatásaitól tartani. Maga a két füles ötórás használatot ígér, mielőtt a tok 3000 mAh-s telepe újra nem tölti.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Nokia 5.4 - nézz hátra is!

    A középkategóriának is a centrumát célozza meg a HMD Android One rendszerű telefonja, amely szép, de nem szeplőtlen.

Előzmények

Hirdetés